Kritik saat 14:00! Para, ameliyat, evlilik konuları burçların gündemini sarsıyor! Aslan, Terazi, Oğlaklar öfkelerine yenik düşmesin

Uzman Astrolog Özlem Recep 1 Kasım günlük burçları kaleme aldı. 14:00'da Ay boşluğa girdiği için çeşitli etkiler yaşanacaktır. Koçlar onları zorlayan düşüncelerine biraz mesafe koymalı. İkizler burcu yorgun ve enerjisi düşük hissedebilir. Peki 1 Kasım 2023 günü burçları neler bekliyor?

Ay'ın durumu bugün 12 burcu da etkiliyor. Astrolog Özlem Recep 1 Kasım 2023 günlük burçları kaleme aldı. Aslan burçları bugün gerçeklerle yüzleşiyor. Peki 1 Kasım 2023 günlük burçlarda neler var?

1 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde alacağın haberlerin arka planında neler dönüyor? Dikkat etmelisin. Özellikle iş görüşmeleri için saat 14:00 den sonra Ay boşluğa gireceği için attığın adımlar tam sonuç vermeyebilir. Düşüncelerinin içinden zaman zaman çıkamadığını düşünsen de bazen zihni susturup dinlendirmek önemlidir.

Boğa: Sevgili Boğa, maddi kaynakların artış yapıyor. Saat 14:00 den sonra parasal kaynaklarla ilgili atılım yapmak sonuç vermeyebilir. Kredi faiz ve yapılandırma süreçleri içerisinden geçiyorsan eğer elde mevcut olan para kadar riske girmek önemli. İlişkilerinle ilgili aklına takılan ne varsa çıkmak üzere haberin olsun.

İkizler: Sevgili İkizler, kendini yorgun ve bitkin hissedebilirsin. Saat 14:00 den sonra Ay boşlukta olacak. Yeni atılım yapmak, imaj değiştirmek, alışveriş ve yemek yapmak için elverişli olmayan saatler. Gün içerisinde enerji kaybettiğin zamanı lütfen kendine yönelt. Hayatında kimi nereye koymak istiyorsan zihnen belirleyeceksin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, hislerin seni bir yere götürüyor olabilir. Saat 14:00 den sonra kendi içine dönmen iyi olacaktır. Bazen ne yapsak da bazı şeyler değişmez, öyle bir his gelirse lütfen kendine zaman ayır ve zihnini susturacak dua ve meditasyon teknikleriyle ilahi güç ile bir ol. İş hayatınla belki sağlığınla ilgili sıkıntılar bulunuyorsa çözümlenecek, biraz zaman.

Aslan: Sevgili Aslan, kalabalıkların içerisinde gerçekten herkes mi dost? Bazen kurduğumuz hayalleri eleştirenlerden tut da bazen kıskanan insanların gerçek yüzleriyle karşılaşmak yorucu olabilir. Özel hayatınla ilgili zaman zaman işin içinden çıkamadığın konular bulunuyorsa sakince ilerlemek bugün önemli.

Başak: Sevgili Başak, iş hayatın adına giriştiğin projelerin için atılım yapmak istiyorsan bugün saat 14:00 e kadar değerlendirmek önemli. Gün içerisinde ev ve iş yeri arasında zaman zaman dengesizlikler yaşanabilir. Sana ihtiyacı olan yakınların bulunuyorsa özellikle ailen ve çocuklarına yönelmek ve birlikte olmak önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, ikili diyaloglar arasında çıkmazlar yaşanıyor olabilir. Bazen bu süreçler sırasında pişman olmamak adına susmak daha yerinde olacaktır. Taşınma ve yer değiştirme gibi bir sürecin içerisinden geçiyorsan 14:00 den sonra ilerlemeyen işleri bırakıp dinlenmek daha yerinde olacaktır.

Akrep: Sevgili Akrep, maddi kaynaklarına sahip çıkman gereken bir gün. Borçlarla ilgili yapılandırma ya da yeni para kazanım kaynaklarına yönelebilirsin. Hastane, ameliyat ya da tedavi süreçlerin bulunuyorsa 14:00 den önceki zaman dilimini değerlendirmek daha iyi olabilir.

Yay: Sevgili Yay, ilişkilerin, dostun ve düşmanın gözler önünde. Bazen zor ya da yeni süreçlerden geçer zihnimiz ve bunu hayatımıza yansıtmak isteriz. Zor anlarda kim gerçekten yanında olacak ya da oluyor şimdi gözler önünde.

Oğlak: Sevgili Oğlak, çalışma hayatın adına girişeceğin yeni planlar adına biraz yavaş ilerlemek bugün iyi olabilir. Tahmin edemediğin gizli düşmanlar ve bazı art niyetli olan kişilerin planları bulunuyor, dikkatli olmalısın. Günlük işlerinde yaşanabilecek olan aksamalar karşısında biraz teslimiyet önemli. Ayrıca güm içerisinde yemek yaparken altı yanabilir, dikkat.

Kova: Sevgili Kova, özel hayatınla ilgili mutlu olduğun konular gündeminde olacak. Bugün aranızda sözcüklerin anlamları yerinde akışta kalmak daha iyi olabilir. Birbirinize gösterdiğiniz değerden ya da gelecek planlarından daha çok anı anda ve bazen birbirinize sadece kenetlenerek yaşamalısınız. Kalbiniz boşsa zihin biraz geçmişe gidebilir.

Balık: Sevgili Balık, ailenin sana ihtiyacı bulunuyor, farkında mısın? Ruhunu yoran pek çok konudan uzaklaşıp, içte bir yerde kendine yönelmen iyi olabilir. Saat 14:00 den sonra iş hayatında yaşanabilecek kaygıların geçici olduğunu bilmeni isterim. Çıkan problemlere odaklanmak yerine çözüm odaklı olup bir ay kadar kendine zaman vermelisin. Bugün kendi iç dengeni kurabilirsen yarın şansın nerden döneceğini anlatacağım sana

Sevgilerimle

Özlem Recep