Koltuk altını beyazlatan sirkeli kür! 15 dakika yetiyor

Koyu renk koltuk altı bazıları için önemli bir sorun. Bu yüzden kimyasal bir işlem uygulamak istemeyenler koltuk altını beyazlatan doğal yöntemleri araştırıyor. Her şeyin çözümü olan sirke burada da işe yarıyor. Fakat onu da kullanmanın püf noktası var. İşte kararan koltuk altına sirkeli çözüm önerisi...

Koyu renk koltuk altından rahatsız olanlar koltuk altını beyazlatan doğal yöntemleri araştırıyor. Koyu renk koltuk altı lekelerini açmak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Doğal ürünleri nemlendirici ve peeling ile birlikte kullanabilirsiniz. Fakat bundan önce koyu renk koltuk altının nedeninin sağlık problemi olup olmadığını araştırmanız ve bir doktordan yardım almanız gerekiyor. Çünkü bazen koyu renk koltuk altı çeşitli hastalıkların habercisi olabiliyor.

KOYU RENK KOLTUK ALTINA SİRKELİ TARİF

Koyu renk koltuk altı için sirke ve pirinç unundan bir macun yapın. Sıcak bir duştan sonra, macunu koltuk altlarına uygulayın ve 10-15 dakika kurumasını bekleyin ve ardından ılık suyla durulayın. Bu tarif kötü kokuları ve mikropları yok eder.