Kovalar iş imzalarını atıyor, Aslan dönen dolaplara uyanık olsun! Balık aşkına üzülme işine sarıl

Astrolog Özlem Recep 4 Ocak günü burçları bekleyen sürpriz gelişmeleri sıraladı. Aşk, iş anlaşmaları, sosyal çevreye dair yeni gelişmeler burçlara iyi geliyor. Peki 4 Ocak 2024 burç yorumlarında neler var?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Günlük burç yorumlarını takip edenler haberimize koşun! Bugün içerisinde Şiron var. Peki 12 burcu bekleyen sürpriz gelişmeler neler? İşte yanıtı...

4 OCAK 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde oluşan Şiron, Güneş, Ay T karesi seni aile konularıyla ilgili zorluklar içerisine sokabilir. Zihnini iş hayatında toparlaman ruhuna iyi gelecek diyebilirim.

Boğa: Sevgili Boğa, gün içerisinde oluşan zorlu açı seni trafikte, yolculukta yorarken, zaman zaman anlattığın konuların anlaşılmaması içsel anlamda seni zorlayabilir. Küslüklere dikkat etmen ve iletişimi güçlendirmen önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, gün içerisinde maddiyatla ilgili konularda temkinli adımlar atman önemli. Özel ve iş hayatınla ilgili ne varsa gizli tutman önemliyken, unuttuğun ödemelerini toplaman da önemli olacaktır.

Yengeç: Sevgili Yengeç, kendini ihmal etmemelisin. Hep dışarıya verirken sen neredesin? İlişkilerinde yapıcı olmak önemliyken, değerli olduğunu karşı tarafa hissettirmen oldukça kıymetli.

Aslan: Sevgili Aslan, bilmediklerin ve görmediklerin var. İş hayatın adına atacağın adımlarda risk almaman oldukça önemli. İyi gibi yüzüne gülen kişilere karşı biraz temkinli ve mesafeli olman senin için iyi olabilir. Özel hayatınla ilgili karşı tarafın çevirdiği oyunlara dikkatli olmalısın.

Başak: Sevgili Başak, aşk hayatına lütfen önem göstermelisin. Çevren tarafından eleştirileceğin bir gün olabilir. Maddi kaynakların artıyor, akarken doldurman oldukça önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, ailenden destek almak önemli, birbirinize kenetlenmelisiniz. İş hayatın adına bazı riskler gündeminde olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, arkadaşlarına sıkı sıkıya sarılman oldukça kıymetli. Yolculuk planlıyorsan evraklarını eksiksiz tamamlaman önemli. Tanıtım ve projeler için destek geliyor.

Yay: Sevgili Yay, maddi kaynaklarını elinde tutmalısın. Geleceğe yönelik kararlar verirken kalbinin sesini dinlemek bazen önemlidir. Yara aldığın her şey tamir olacak merak etme.

Oğlak: Sevgili Oğlak, Güneş gibi parlıyorsun. İlişkilerinde bazı çıkmazlar bulunuyor olabilir. Tam anlamıyla nerede olmak istiyorsan kendini keşfet ve hak ettiğini yaşamak için harekete geçme zamanı.

Kova: Sevgili Kova, kendi içine çekilmen ruhuna bazen iyi gelebilir. Sağlıksal anlamda zorlandığın konular gündeminde olabilir. İş ve proje anlaşmaları yol kat edecek.

Balık: Sevgili Balık, arkadaş ortamında davet ve organizasyonlar seni mutlu edebilir. Özel hayatında bazı sıkıntılar yaşıyorsan sosyalleşmek ve yeni hedefler koymak seni pek çok konuda ileriye taşıyacaktır.

Sevgilerimle

Özlem Recep