Kova ve Boğalar ani haber alabilir! 9 Ağustos 2021 burç yorumları

9 Ağustos 2021 Pazartesi günü burç yorumları herkes için farklı anlamlar ifade ediyor. Hangi burçlar haftaya güzel başlayacak? Pazartesi günü Boğa burcu ani haberlere dikkat etmeli, Balık burcu ani tartışmalarla ilgilenmek zorunda kalabilir. 9 Ağustos günlük burç yorumları haberimizde…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

9 Ağustos Pazartesi burç yorumları her konu hakkında bilgi veriyor. Peki, kimler haftaya şanslı başlayacak? Kimler ani haberlere uyanacak? 9 Ağustos 2021 burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı.

9 AĞUSTOS 2021 BURÇ YORUMLARI

9 Ağustos Pazartesi günü Ay saat 17.55'e kadar Aslan burcunda ilerliyor olacak. Sonrasında ise Başak burcuna geçiş yapacak. Detaylı çalışmalar için bu zaman sonrası hayli uygun olabilir. Saat 15.22 ile 17.55 arasında yeni bir iş başlatmamız yerinde olacaktır. Ay Jüpiter karşıtlığı olayları fazla abartmamıza ve pireyi deve yapmamıza sebep olabilir. İşte 9 Ağustos 2021 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

9 Ağustos Pazartesi günü Ay saat 17.55'e kadar Aslan burcunda ilerliyor olacak. Sonrasında ise Başak burcuna geçiş yapacak. Detaylı çalışmalar için bu zaman sonrası hayli uygun olabilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugünlerde babanın ya da otorite figürlerinin buyurgan tavırları seni zorlayabilir. Sabah erken saatlerde etrafındaki kadınlarla zorlayıcı ilişkiler içerisindesin. Aynı zamanda bugün alacağın ani haberlere dikkat etmelisin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

İletişim meselelerinde özgüvenin hayli yüksek bir şekilde ilerliyor olacaksın. İletişim adına sabaha karşı saatler çok daha uygun olacaktır.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bugün alacağın ani haberler ile sinirlerin gerilebilir dikkat etmelisin. Maddi konularda hırslı bir tavır içerisinde olabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay günün büyük bölümünde Aslan burcunda ilerliyor olacak. Kreatif işlerle uğraşmak ve kendini ön plana daha çok çıkarmak isteyeceğin bir gündesin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Hayatında birtakım endişe yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Konuları fazla kafanda büyütmemeye özen göstermelisin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Organizasyonel meselerde cesaretle güzel adımlar atabilirsin. Sabah erken saatlerde özel ilişkilerinde aradığın uyumu yakalıyorsun. Sıradışı konularda gerginliklerin olabilir.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Mesleğinle ilgili konular bugün senin için önemli hale geliyor. Kariyerinde yeni bir yön belirlemen gereken durumlar söz konusu olabilir. Saat 15.22 ile 17.55 arasında yeni bir iş başlatmaman yerinde olacaktır.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Ay'ın günün büyük bölümünde Aslan burcunda ilerleyeceği bugün yabancılar ya da yabancı ülkelerle ilgili olarak önemli konular gündeminde olacak. Ay Jüpiter karşıtlığı olayları fazla abartmana, pireyi deve yapmana sebep olabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Ay neredeyse tüm gün Aslan burcunda ilerliyor olacak. Miras konularında sıcak gelişmeler yaşanabilir. Anne ya da ailenden önemli bir kadınla tartışma içerisine girebilirsin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay karşıt burcun olan Aslan burcunda ilerliyorken ortaklık konuları ile ilgili cesur adımlar atabilirsin. Aynı zamanda bugün alacağın ani haberlere dikkat etmelisin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Yakın bir arkadaşının inatçı bir tutum sergilemesi seni kızdırabilir. Aranızda konunun büyümesi kim haksız tartışmasına dönebilir. İletişim adına sabah saatleri daha uygun olacaktır.