Koreli kadınların pürüzsüz cilt sırrı! Pahalı ürün kullanmak yerine bunları yapıyorlar

Koreli kadınların pürüzsüz cilt sırları genelde merak edilir. Koreli kadınların güzellik rutinlerinde öyle olağanüstü pahalı ürünler yok aksine herkesin kullanabileceği kolay yöntemler ve ürünler bulunuyor. İşte Korelilerin güzellik sırları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hemen hemen tüm kadınların amacı yağlı görünmeyen, sivilcesiz, kısacası pürüzsüz bir cilde sahip olmak. Bu anlamda özellikle Koreli kadınların güzellik sırları dilden dile dolaşır. Güzellik sırrı dediğimizde aklınıza pahalı cilt kremleri, uygulamalar gelmesin. Çünkü Koreli kadınlar güzellik rutinlerinde sirke ve yağ gibi olabildiğince basit ürünler kullanıyor. İşte yağından sirkesine kadar Koreli kadınların pürüzsüz cilt sırları...

KORELİ KADINLARIN GÜZELLİK SIRLARI

Banyo yaparken pirinç sirkesiyle saçlarını yıkayıp tüm ciltlerini ovalarlar. Bu da ciltteki enfeksiyon oranını düşürmeye yardımcı olur.

Koreli kadınlar ciltlerine sık sık kese atarlar ve sauna alışkanlıkları vardır. Bu da gözeneklerinin açılıp içindeki kirlerin daha rahat temizlenmesini sağlar. Yağlardan arınmış gözenekler daha hızlı kapanır.

Bunun içinde ciltlerine kese attıkları sırada kullandıkları temizleme jeli genellikle sebum dengesi sağlar. Kuru ya da yağlı ciltlerine en uygun malzemeleri kullanırlar. Bunun için de dermatoglardan cilt yapılarının özgünlüğünü öğrenirler.

Akabinde gözeneklerde az da olsa yağları apart yardımıyla çıkartıyorlar. Ölü derileri ve gözenek işlemleri bittikten sonra pirinç ya da kil maskesiyle gözenekleri sıkılaştıran doğal yollar kullanırlar.

Yüzlerine maske uygularken ya da yıkarken masaj yapmayı ihmal etmezler. Yüzlerini aşağıdan yukarı çekerler.

Bunun yanı sıra uyku maskeleriyle ciltlerin akşam yağlanmasını engeller. En sık kullanılan yağlar ise çay ağacı yağı, ısırgan otu yağı ve yosun yağıdır. Bu yağlar cilt hücrelerinin daha geç kalmasını sağlar.

Evde siyah beyaz tasarım yaparken bu hatalara dikkat