Koreli kadınların 1000 yıllık güzellik sırrı! 5 maddede sımsıkı mermer gibi cilt hayal değil

Koreli kadınlar pürüzsüz ciltleri ve sıkı derileriyle beğeniliyor. Koreli kadınlar ciltlerini sıkılaştırmak için buz terapisini uyguluyorlar. İşte 5 maddede Koreli kadınların güzellik sırları...

Koreli güzellik sırları araştırılıyor. Güzel ciltleriyle meşhur Koreliler hangi bakımları yapıyorlar? İşte yanıtı...

KORELİ KADINLARIN YAPTIĞI CİLT BAKIMI

Güzellik ürünlerini kullanmadan önce buzdolabına koyuyorlar

Kırışıklıkların görünümünü hafifletmek, yüzü daha gergin gösterebilmek için Koreli kadınlar kullandıkları maskeleri ve kremleri bir süre buzdolabında bekletirler. Daha sonra buzdolabından çıkardıkları ürünleri nazikçe ciltlerine hafifçe kompres yaparak uygularlar.

Fondötenlerine yağ ekliyorlar

Koreli kadınlar da kuru cilt sorununa çözüm buldu. Pahalı profesyonel ürünlere para harcamak yerine fondötenlerine en sevdikleri yüz yağı veya serumundan bir damla eklemeleri yeterlidir.

Her zaman yanlarında güneş kremi ve bir şişe termal su taşıyorlar

Herhangi bir Koreli kadının çantasındaki en önemli eşya güneş kremidir. Bunun yanına bir de termal su eklenir. Güneş kremi cildin lekesiz kalmasına yardımcı olur, termal su ise cildi nemlendirir ve makyajın taze kalmasına katkı sunar.

Her gün yüz masajı yapıyorlar

Masaj, cildi daha uzun süre genç tutmak için önemli bir araçtır. Bunun en basit yollarından biri de sıcak suya batırılmış bir bez ile yüze dairesel hareketler yapmaktır. Böylelikle cildin elastikiyetini yaşlılığa kadar koruma altına alırlar.

Ağız germe egzersizleri yapıyorlar

Koreli kadınlar kırışıklıklardan kurtulmanın, kan dolaşımını iyileştirmenin ve hatta cilt tonunu aydınlatmanın çok özgün bir yolu olduğunu keşfetti. Günde birkaç kez "AEIOU" derseniz bu 3 sorun kısa sürede çözülebilir.