Fatimatüzzehra Maslak
İtalyan mutfağının temelini oluşturan Toscana şehrinin en meşhur çorbasını sizler için araştırdık. Bir kasesi kolajen ve kalsiyum eksiğinizi kapatacak. Toscana çorbasını evlerinizde yapmak ve içeriğinde kolajen kalsiyumdan faydalanmak istiyorsanız kolları sıvayın.
İçeriğinde en sengin besinlerin olacağı Toscana çorbasından kase kase içeceksiniz. Yapımı 30 dakikanızı alacak olan çorba sayesinde sofranıza dünya mutfakları lezzetini taşımış olacaksınız.
MALZEMELER
2 dilim pastırma
100 gram sosis
2 diş sarımsak
Bir yemek kaşığı zeytinyağı
3 su bardağı tavuk suyu
1 adet patates
1 adet soğan
Bir su bardağı kadar ince kesilmiş beyaz lahana
Yarım su bardağı krema
Karabiber, fesleğen, toz biber
YAPILIŞI
Bir tencereye zeytinyağını koyup üzerine soğanları kesip ekleyin.
Akabinde sarımsakları rendeleyip ilave edin.
Son olarak patatesleri dilimleyip koyun.
Üzerine krema döküp 3 su bardağı tavuk suyunu ekleyin.
Karıştırırken lahana ve baharatları ilave edin.
Küçük bir tavada sosis ve pastırmaları pişirip içine ekledikten sonra 25 dakika kaynatın.
Afiyet şifa olsun...