1-8 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları yayında! Koçlara aşk, Akreplere kariyer haftası!

Ağustosun ilk haftasında Aslan burcunda yeni ayın etkileri tüm burçlarda görülecek. Bu hafta burçlarda neler olacak? 1-8 Ağustos 2021 haftalık burç yorumlarında Koçlar aşka yelken açabilir, Aslanları sağlık konuları bekliyor. Akrepler kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapabilir. Hangi burçların şanslı olduğu, kimleri nelerin beklediğini Astrolog Ceylin Çelebi kaleme aldı.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

Haftalık burç yorumlarında bu hafta nelerin ön planda olduğu merak ediliyor. Hangi burçlar şanslı? Ağustosun ilk haftasında burçları neler bekliyor? 1 Ağustos-8 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alındı. Pazar günü Aslan burcundaki yeni ay herkesi farklı etkileyecek. Ağzımızdan çıkanlar zor durumda bırakabilir, yeni olaylarda gerilim yaşanabilir. Koçlar aşka yelken açabilir, Aslanları sağlık konuları bekliyor. Akrepler kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapabilir. İşte Ağustosun ilk haftalık burç yorumları...

1-8 AĞUSTOS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

1 Ağustos haftasına girişte Ay Boğa burcundan ayrılıp İkizler burcuna girerken başlıyoruz. Pazartesi günü Merkür ile Güneş'in Satürn ile olan zorlayıcı açısının etkisiyle iletişimde ve kendimizi göstermekte kısıtlayıcı enerjiler öne çıkabilir. Çarşamba günü Merkür Uranüs karesinin etkisiyle iletişim dilimiz sivrilebilir. Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeliyiz. Cumartesi günü Güneş ile Uranüs arasındaki zorlayıcı açı hayli dikkat çekiyor. Üst ve otorite figürlerimizle gerilimler yaşayabileceğimizi gösteriyor. Pazar günü Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni ay ile birlikte yeni olaylar kendini göstermeye başlayacaktır.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koç burçları ve yükselen Koç burçları, 2 Ağustos haftasına Ay Boğa burcundan ayrılıp İkizler burcuna geçerken başlıyoruz. Pazartesi günü zorlayıcı açıların etkisiyle iletişimde hassas enerjiler öne çıkabilir. Perşembe günü saat 00.17'de Ay Yengeç burcuna geçiş yapacak. Ailenizle ilgili temalar Perşembe gününden itibaren öne çıkıyor olacak. Saat 22.38 ile 00.17 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta olacağı için önem kazanıyor. Cumartesi günü Ay burç değiştirerek Aslan burcuna geçiş yapacak. Pazar günü saat 16.50'da Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Çocuklarınızla ilgili veya bekârsanız aşk hayatınızı etkileyecek ve yeni şeyleri hayatınıza getirecek olan yeni ay ile birlikte sizleri mutlu edecek gelişmeler meydana gelebilir. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, 2 Ağustos tarihi itibariyle Ay İkizler burcuna geçecek ve parasal konularınızla ilgili yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir pazartesi gününe vurgu yapıyor. Ancak görüştüğünüz kişilerle gerilimlere dikkat etmenizde yarar var. Hafta ortasında Ay'ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevrenizle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Cumartesi günü Güneş Uranüs karesi üst ve otorite figürlerinizle gerilimler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. 8 Ağustos Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniay sizlerin ev, yuva ve ebeveynlerinizle olan işlerinizde yeni birtakım işleri başlatmanıza olanak sağlıyor olacak. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 2 Ağustos haftasına Ay sizlerin burcuna geçerken başlıyor olacağız. Bireysel görüşmelerinizde yanılgılara açık olabilirsiniz, temkinli olmanızda yarar var. Salı günü ikili ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir. Bilhassa akşam saatlerinde partnerinizle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. Pazar günü Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Gün içerisinde gergin açılar olsa da Aslan yeniayı yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konularda önemli yenilikler yaşayarak deneyimliyor olacaksınız. Aynı zamanda kendinizi ön plana çıkartacak yeni bir eğitim almaya da başlayabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 2 Ağustos haftasına Ay sizin arka alanınızda iken başlıyorsunuz dolayısıyla rüyalarınız öne çıkabilir. Pazartesi gecesi hassas enerjiler içerisinde olabilirsiniz. Perşembe günü saat 00.17'de Ay sizlerin burcuna geçecek. Çarşamba akşamı saat 22.38 ile perşembe gecesi 00.17 arasında yeni bir iş başlatmamanız ve elinizde kalan işlerinizi tamamlamanız iyi olur. Pazar günü Aslan burcunda ve parasal konularınızla ilgili yeni durumları daha kolaylıkla başlatmanıza olanak sağlayacak bir yeni ay meydana geliyor. Yeniay öncesinde biraz gerginlikler yaşayabilirsiniz bilhassa aşk ilişkilerinizle ilgili kıskançlık nedeniyle gerilimler söz konusu olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, haftaya İkizler burcunda ve arkadaş çevrenizle yoğun bir iletişim içinde olarak başlıyor olacaksınız. Hafta ortasında partnerinizle ilgili ani gelişmeler meydana gelebilir zira salı günü gökyüzünde Venüs ile Uranüs arasındaki açı hayli dikkat çekiyor. Ay'ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte Perşembe ve cuma günleri rüyalarınız dikkat çekebilir. Pazar günü sizin burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Sağlığınızla ilgili konular başta olmak üzere daha önceden kafanıza koyduğunuz tüm işlerinizi başlatmak adına uygun zamanlar yeni ay ile birlikte sizleri bekliyor olacak. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak burçları ve yükselen Başak olanlar, Kariyer konularınızla ilgili olarak yoğun bir iletişim günü pazartesi günü sizleri bekliyor. Pazartesi günü enerjileri çok kolay değil haliyle gerilimli durumlardan uzak kalmanız yerinde olacaktır. Hafta ortası enerjileri fazla tepkisellik nedeniyle yaşanabilecek gerilimlere işaret ediyor. Pazar günü Aslan burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte arka planda yürüttüğünüz işlerinizde yeni gelişmeler meydana gelebilir. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar, 2 Ağustos haftasına Ay sizin gibi bir hava elementi olan İkizler burcuna geçerken başlıyoruz. Haftanın ilk günü zorlayıcı açılar nedeniyle enerjiler gergin olabilir. Aynı zamanda ani kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz, hafta ortasında fazla riskli aktivitelerde bulunmamanız daha doğru olabilir. Pazar günü Aslan burcunda meydana gelecek olan yeniay ile birlikte kariyer gelirinizle ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Önemli projelere imza atabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar, 2 Ağustos tarihi itibariyle Ay İkizler burcuna geçecek ve ortak kazanımlarınızla ilgili yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir pazartesi gününe vurgu yapıyor. Ancak görüştüğünüz kişilerle gerilimlere dikkat etmenizde yarar var. Hafta ortasında Ay'ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte eşinizin yakın çevresiyle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Cumartesi günü Güneş Uranüs karesi üst ve otorite figürlerinizle gerilimler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. 8 Ağustos Pazar günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizlerin kariyer ve toplum önündeki duruşunuzla ilgili konularda yeni birtakım işleri başlatmanıza olanak sağlıyor olacak. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar, 2 Ağustos haftasına Ay karşıt burcunuza geçerken başlıyor olacağız. Haftanın başında ikili ilişkilerinizde temkinli olmanızda yarar var. Salı günü ikili ilişkilerinizde ani gelişmeler meydana gelebilir. Bilhassa akşam saatlerinde ikili ilişkilerimizde fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. Pazar günü Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Aslan yeniayı ile birlikte hayatınızda yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda işinizle ilgili alanda kendinizi ön plana çıkartacak yeni bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Ağustos haftasına işinizle ilgili konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Hafta başında önemli konuşmaları yönetmek adına uygun enerjiler yok. Bununla birlikte pazartesi gecesi hassas enerjiler içerisinde olabilirsiniz. Perşembe günü saat 00.17'de Ay karşıt burcunuza geçecek. Çarşamba akşamı saat 22.38 ile perşembe gecesi 00.17 arasında yeni bir iş başlatmamanız ve elinizde kalan işlerinizi tamamlamanız iyi olur. Pazar günü Aslan burcunda ve ortak kazanımlarınızla ilgili yeni durumları partnerinizle birlikte başlatmanıza olanak sağlayacak bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay öncesinde biraz gerginlikler yaşayabilirsiniz bilhassa aşk ilişkilerinizle ilgili kıskançlık nedeniyle gerilimler söz konusu olabilir. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar, haftaya İkizler burcunda ve çocuklarınızla yoğun bir iletişim içinde olarak başlıyor olacaksınız. Hafta ortasında partnerinizle ilgili ani gelişmeler meydana gelebilir zira salı günü gökyüzünde Venüs ile Uranüs arasındaki açı hayli dikkat çekiyor. Ay'ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili konular öne çıkabilir. Pazar günü karşıt burcunuz Aslan'da bir yeniay meydana gelecek. İkili ilişkilerinizle ilgili konular başta olmak üzere her türlü ortaklık konularınızda daha önceden kafanıza koyduğunuz tüm işlerinizi başlatmak adına uygun zamanlar yeni ay ile birlikte sizleri bekliyor olacak. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar, Evinizle ilgili konularınızla ilgili olarak yoğun görüşmelerin olacağı bir pazartesi günü sizleri bekliyor. Pazartesi günü enerjileri çok kolay değil haliyle gerilimli durumlardan uzak kalmanız yerinde olacaktır. Hafta ortası enerjileri fazla tepkisellik nedeniyle yaşanabilecek gerilimlere işaret ediyor. Pazar günü Aslan burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte mesleki konularınızda yeni gelişmelerin meydana gelmesine olanak sağlayabilir. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

BU HAFTANIN AY BOŞLUKTA ZAMANLARI

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

3 AĞUSTOS – 8 AĞUSTOS 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

02 Ağustos 2021 10.41 02 Ağustos 2021 11.46

04 Ağustos 2021 22.38 05 Ağustos 2021 00.17

07 Ağustos 2021 01.12 07 Ağustos 2021 10.31