Koç'a yeni iş, Boğa ayrılıyor, Kova evleniyor! Küllerinden doğan burçlar parıldıyor

Astrolog Özlem Recep günlük burçları kaleme aldı. 16 Mayıs 2024 günlük burçlarda iş müjdesi baskın geliyor. Boğa burçları ilişkilerinde noktayı koyabilir. Peki 12 burcu bugün neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Astroloji severler için günlük burç yorumları çok önemli. Yengeçler onları yoran kişilere karşı mesafe koyabilirler. Aslanlar maddi gelirlerini artırıyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

16 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, çalışma hayatın açısından verimli günlere hazırlık aşaması diyebiliriz. Bazı engeller ve prosedürsel aşamalar olan işlerin açısından dikkatli ilerlemek önemli. Sağlığına özen göstermelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, beraberliğinde birbirinizi yormak ve kırmak yerine olayları akışa bırakmak önemli olabilir. Senin hayalini kurduğun konular hayatındaki kişinin hayali olmayabilir. Burada ikinizin de alacağı niyet çok önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, aile içinde gelişen bazı konular içerisinden çıkış yapmak isteyebilir, kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Özel hayatınla ilgili geçmişte seni zorlayan olay ve konular tekrar gündeme gelirse sessiz kalman önemli.

Yengeç: Sevgili Yengeç, duyacağın ve göreceğin bazı sırlar var. Bugün itibariyle ortaya çıkabilir. Ruhunu yoran kişilerle arana mesafe koymak isteyeceksin.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi kaynaklarının arttığı güzel bir gün. Ancak özel hayatındaki dengesizliklere ciddi anlamda yorucu olabilir.

Başak: Sevgili Başak, kendini yenileyeceğin, saç, makyaj, bakım ve imaj değişiklikleri içerisinden geçebilirsin. Dostunu düşmanının ayırt edeceğin bir gün.

Terazi: Sevgili Terazi, kalbinin sesini dinlediğinde bazı soruların cevaplarını bulduğunu fark edeceksin. Sağlığına özen göstermelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, kalabalıkların arasında çoğalacağın enerjiler seninle birlikte olacak. Özel hayatını kimseye anlatmaman gereken önemli bir gün.

Yay: Sevgili Yay, iş hayatın açısından hızlanacağın enerjiler seninle birlikte. İçsel dünyanda kopan fırtınaları susturman önemliyken, vaatlerle değil gerçeklerle ilerlemeyi tercih edeceksin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, eğitim ve projelerini toparlamak açısından sıkıntılı bir gün olabilir. Eksiklerine yönelip tamamlamak bu süreçte daha verimli olacaktır.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynakların açısından tutumlu olunması gereken bir gün. Özel hayatın açısından önemli taşlar oturmadan önce gerginlikten uzak durman önemli.

Balık: Sevgili Balık, hayata karşı korkularını üzerinden atabilirsen ilerleyeceksin. İş ve eğitim hayatı için atılacağın önemli projeler gündeminde olacak.

Sevgilerimle

Özlem Recep