Koç ve Balık'a iş teklifleri yağıyor! Başak parasını korumalı, Aslan zengin oluyor

4 Ekim 2023 günlük burç yorumları araştırılıyor. Ekim ayının ilk haftalarında Koç ve Balık iş hayatlarında köklü değişimler yaşayabilirler. Teraziler bugün sessiz kalmayı tercih edebilir. Peki 4 Ekim 2023 günlük burç yorumlarında neler var? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Boğalar son zamanlarda çocuklarıyla yakın mesai geçirebilirler. Aslan burçları maddi anlamda rahatlayacak projelerle gündeme geliyorlar. Peki 4 Ekim 2023 günü burçları neler bekliyor?

4 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, iş yerinde köklü değişiklikler olmak üzere gibi görünüyor. Bu durumdan dolayı yer değişikliği ve taşınma kararı alabilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, çocuklarınla ilgili bazı problemleri görmezden gelmemek önemli. Sana ihtiyaç duydukları bir zaman diliminden geçmekteler.

İkizler: Sevgili İkizler, aile bireylerinin bazen moral bozukluğuna sebebiyet verici manipülasyonları seni geri plana atabilir. İş ve özel hayatını dengelemenin vakti sence de gelmedi mi?

Yengeç: Sevgili Yengeç, gün içerisinde yolculuk, proje ve planların aktifleşirken, trafikte ekstra dikkat etmen gereken günlerden birini yaşamaktasın.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi anlamda ses getirecek planlar gündeminde görünüyor. Bu planları iyi organize etmen senin için oldukça önemli.

Başak: Sevgili Başak, parana sahip çıkman gereken günlerden geçmektesin. Dış görünüşünü değiştirmek istiyorsan eski moda kullandığın saç stillerini değerlendirebilirsin.

Terazi: Sevgili Terazi, gün içerisinde ruhsal anlamda inziva halindeyken, gerçekte arkandan dönen dolapları fark edip ilerleyeceksin.

Akrep: Sevgili Akrep, kalabalık ortamlarda yaptığın görüşmelerin sonuçları için acele etmemelisin. Önemli bir yakının için hastanesel süreçler içerisinden geçerken özellikle kendine de dikkat etmelisin.

Yay: Sevgili Yay, iş hayatında köklü değişikliklere hazır olmalısın. Rakiplerin bu duruma çok kızacak gibi görünüyor.

Oğlak: Sevgili Oğlak, medya, internet ve YouTube tarafında yapacağın projeler bulunuyorsa ses getirebilir. Eşinin ailesiyle gerginliklere dikkat.

Kova: Sevgili Kova, borçlarını dengelemek için zamana ihtiyacın bulunuyor. Fırsatlar kapıyı çalmak üzere iyi değerlendirmelisin.

Balık: Sevgili Balık, kalbini derinden yoran o kişiyle artık yolların ayrılabilir. Ev ve iş değişikliği yapmak istiyorsan fırsatların oluşacak.

Özlem Recep