Koç Dolunayı yağdırıyor: Gökyüzünde sular durulmuyor! Para akışı ve sürpriz ilanı aşklar...

Koç Dolunayı gökyüzünde olduğu kadar yeryüzünde de etkisini hissettiriyor. Sürpriz aşk ilanları ve karlı projeler her an kapınızı çalabilir. İşte Astrolog Özlem Recep'ten 21-27 Ekim haftalık burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Koç burcu Dolunayı 12 burcu etkisi altına alıyor. İkizler para stresini atlatıyor. Balık burçları projelerle adını duyuruyor. Boğalar güven kırılmaları yaşayabilir. Peki Koç Dolunayında 12 burcu neler bekliyor?

Merhaba Sevgili Dostlarım, 21-27 Ekim haftası gökyüzü geçen hafta gerçekleşen Koç Dolunay'ı etkilerini biraz daha fazla bu hafta bizlere yaşatacak. Geçtiğimiz haftalarda bahsettiğim nükleer silahlanmayla ilgili Ukrayna'nın söylemleri yabana atılmaması gereken bir dönemden geçiriliyor. Bu süreçlerin pek çok kısmı Aralık-Ocak ve Şubat 2025 yılında yaşayacağımız olaylara zemin hazırlıyor.

Türkiye'yi derinden sarsan, geçtiğimiz hafta belirttiğim bebek skandalıyla ilgili bu hafta biraz daha fazla bilgiler gelebilir. Özel kreşler, çocuk yuvaları ve bebek bakıcılarınızdan emin olmanız da önemli. Bu hafta banka ve faiz yaptırımlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Doğal afetler açısından ise riskli dönemler.

21-27 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç burcu, yatırım yapmak istiyorsan, ortaklı bir projenin içerisinde var olmak istiyorsan, banka ve süreçleri planlamak adına önemli bir döngüden geçebilirsin. Gelelim özel hayatına, aşk hayatında önemli bir kırılım yaşıyorsan, birbirinize çok net olacağınız önemli bir yol ayrımı seninle birlikte. Önemli konuşmalar, ciddi bir akşam yemeği, geleceğimiz nereye gidiyor diye sorduğun tüm soruların cevaplarını bu hafta itibariyle alacaksın. Bu beraberliği gerek aile, gerek iş temposundan dolayı yaşadığın sıkıntılardan sebeple sıkıntıya sokuyorsan ve beraberliğiniz devam etsin istiyorsan önem vermelisiniz. Perşembe ve Cuma günü birlikteliği kurtarmak için güzel zamanlar. Hale hazırda güzel bir birliktelik ancak çevresel sıkıntılar gündemdeyse kısa seyahat planları gündeme gelebilir. Yalnız olan Koç burçları Perşembe ve Cuma günü kalbiniz tekrar birine karşı atabilir, önemli itiraflar alabilirsiniz. Ama aklınız ne kadar geçmiş beraberlikte? Bu soru çok önemli.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, maddi kaynakların arttığı şahane bir hafta. Haftanın genelinde rakiplerinin seni haksız rekabete uğratacağı yada iftira atacağı konulara karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğinde hafta ortasında yaşanılan krizler bazı ortaya çıkacak gerçeklerle netlik kazanabilir ve çıkabilir. Aldatılıyorsan Çarşamba günü her şey ortaya çıkacak! Problem ruhsal bir ayrılık döngüsü ise hafta sonu hayatındaki kişiyle temas etmen önemli. Maddi kaynaklarını güçlendirecek projeler açısından Perşembe ve Cuma günü fırsatlar seninle.

İkizler: Sevgili İkizler burcu, hafta ortası maddi kaynaklarını dengelemen oldukça önemli. Para stresine girme, yeter ki dengeni koru. Sokaktaki canları, pencerendeki minik güvercinleri besle ki bereketin dengeli olsun. Bu hafta parayı şöyle bir koyarsak kenara, şansın ta kendisi sensin. Hayatında kendinin farkında olacağın bir haftadan geçmektesin. Bu da ilişkilerine yansıyacak. Çevren kalabalıklaşırken, gitmesi gereken biri varsa uğurlayacaksın. Perşembe günüyle birlikte arkadaş toplantıları, davetler, flörtleşmeler, kalbinin sımsıcak olacağı vakitler seninle birlikte olabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, iş hayatı ile ilgili gelişmeleri hafta sonuna kadar yaşayabilirsin. Maddi kaynakların ile ilgili fırsatlı büyümeleri istiyorsan Perşembe ve Cuma günü kaçırmamalısın. Hafta ortası sinirlerine çok dikkat etmeli ve kazalara karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğin önemli bir karar aşamasından geçebilir. Bu hafta gelişen konular bir tekrarını da Aralık, Ocak ve Şubat aylarında sana yaşatabilir.

Aslan: Sevgili Aslan burcu, hafta ortası ticari atılım yapmak için riskli görünüyor. Aldığın sağlık haberleri, çevrenin bazı sıkıntılarını göz ardı etmen önemli. Perşembe ve Cuma günüyle birlikte aşk hayatında kalbini sıcacık yapacak gelişmeler seninle. Para kazanabileceğin önemli başvurular için bu haftayı değerlendirebilirsin

Başak: Sevgili Başak burcu, kariyerindeki büyümenin merkezinde olacağı bir hafta. Yakınlarının bazı kıskançlıklarını dengelemen önemli. Çarşamba günü çevrendeki kişilerin eleştirilerine karşı dikkatli olman önemli. Perşembe ve Cuma günü uluslararası konular, yurt dışı ve süreçleri açısından kıymetli. Hafta sonu ilişkilerindeki gerginlik geleceğini ilgilendiren konuları tehlikeye atmaması açısından önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, kim dost kim düşman bu hafta her şey ortada. Beraberliğinle ilgili önemli bir aşamadan geçebilirsin. Hayatındaki kişinin aranızdaki soğukluğu çözebilecek girişimleri Perşembe ve Cuma günü seninle birlikte olabilir. Hafta sonu sağlığına özen göstermelisin.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, finansal kaynakları değerlendirmek için güzel bir hafta. İş hayatında büyük projeleri karlandırmak istiyorsan Perşembe ve Cuma gününü değerlendirebilirsin.

Yay: Sevgili Yay burcu, bu nasıl bir aşk döngüsü. Hayatındaki kişiyle olanı olduğu gibi kabule geçerek önemli bir yol alacağınız enerji seninle birlikte. Yolculuklar gündemine ayrıca gelebilir. Kendini bir anda seyahatte bulabilirsin. Hafta ortası maddi kaynaklara dikkat, bazı sağlık operasyonları da gündeme gelebilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, sağlığını merkezine alacağın bir hafta. Kronik rahatsızlıkların tetiklenebilir. Özel hayatında Çarşamba günü krizlere dikkat etmelisin. Perşembe ve Cuma günüyle birlikte ameliyat ve sağlık operasyonları için güzel değerlendirilebilir. Finansal anlamda denge sağlanabilir.

Kova: Sevgili Kova burcu, seyahatler tam anlamıyla merkezinde olabilir. Aşk hayatında gerildiğin ne varsa ikinci bir şans döngüsü olabilir. Çocuklarının eğitimi ve önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Hafta ortası yanında çalışanlara karşı temkinli olmalısın.

Balık: Sevgili Balık burcu, ailenin içinde üzüldüğün ve gerildiğin ne varsa tekrar gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarını arttıracak projeler Çarşamba günü gelişecek fırsatlarla senin karşında olabilir. Ev taşımak ve dekore etmek istiyorsan önemli gelişmeler bulunuyor. Kariyer hayatınla ilgili fırsatlar Perşembe ve Cuma günü seninle birlikte.