Koç burcunun anlaşabileceği 3 burç

21 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında doğan koç burçları ateş grubunun en tutkulu burcudur. İlişkilerinde son lafı söyleyen, liderliği kimselere kaptırmayan koç burcunun en büyük zaafı merhametleridir. Çabuk sinirlenen insanlar olarak bilinen koç burcu insanları beklemeyi sevmezler. Bu nedenle sürekli sabırlarıyla sınanırlar. Peki koç burçları kimlerle anlaşır? İşte koç burcunun anlaşabileceği 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

21 Mart-20 Nisan arasında dünyaya gelen koç burcu için en önemli şey dürüstlüktür. Açık sözlü, lider, tutkulu, inatçı olan koçlar rekabet insanıdır. Ateş grubu olmaları nedeniyle keskin tavırlıdırlar. Peki koç burçları kimlerle anlaşır? İşte koç burcunun anlaşabileceği 3 burç...

BALIK BURCU: Duygusallığı nirvanada yaşayan balık burçları koç burcu ile anlaşabilir. Mantıklı koç burcunu tolere edebilen balık burcu insanı ile beraberlik aynı zamanda eşsiz duygusal tecrübeler yaşamak demektir.

ASLAN BURCU: Yönetici aslan ve yönetici koç burcu ilk etapta çatışabilir görünür. Ancak bu tam olarak böyle olmayabilir. Karakteristik benzerlikleri olan aslan ve koç burçları bir hayatı paylaşabilirler. İş ortaklığı yapabilir. Aktiviteler deneyebilirler. Çünkü elektrikleri çabucak tutar.

İKİZLER BURCU: İkizler burcu eğlenceli bir kişiliktir. Risk almayı seven cesur koç burcu insanı için biçilmiş kaftan olabilir. İkizler burcuna göre daha az duygusal geçişler yaşar koç burcu insanı. Bu durum koç burcunu yorsa da ikizlerin koça ilgisi koç burcunun da hoşuna gidecektir.