Koç, Balık, Başak burçları sevinçten çıldırıyor! Evlilik, para ve bol maaşlı iş teklifleri yağmur gibi yağıyor

Günlük burç yorumlarını Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Aslan burçları maddi ve manevi anlamda yükselişe geliyor. Özellikle iş hayatlarına faydalı çevreler yapıyor. Balıklar mutlu olacağı ilişkinin kapılarını aralıyor. İşte Astrolog Özlem Recep'ten 31 Ekim 2023 günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Bugün burçları aşk, evlilik ve iş anlamında neler bekliyor? Yaylar iş hayatlarında yıldızlarını parlatıyor. Oğlaklar seyahat ve yer değişikliği enerjileri altında olabilir. Peki 31 Ekim 2023 günlük burçlarda neler var?

31 EKİM 2013 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde alacağın haberler hem aileni hem de iş hayatını etkileyebilir. Dengeyi kurmaya çalışırken burada esas düşünmen gereken konu ortaklı gelir kaynakların olacak. Finansal kaynaklarına dikkat etmen gereken günlerden geçmektesin. Sağlığına ekstra dikkat etmelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, maddi kaynaklarının arttığı bir gün. Özel hayatından gelen destek de seni mutlu ediyor. Ancak her ne olursa olsun ilişkilerinde zaman zaman can sıkıcı konuların gerilim yaratmasına izin vermemek için geçmiş konuları açmamak önemli. Ev değişikliği için adımlar atılabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, kendini zaman zaman her şeye yetişmekte zorlanıyor olarak görebilirsin. Bazen bu süreç sağlığından çok şey götürüyor aman dikkat et. Çalışma hayatın açısından yeni bir süreç başlayabilir. Bu dönemi iyi değerlendirmek senin elinde.

Yengeç: Sevgili Yengeç, bazı gerçeklerle karşılaşacağın bir gün. Sır gibi saklanan konular açığa çıkarken sen tam olarak nerede olmak isteyeceksin? İş anlaşmaları, görüşmeleri açısından günün ikinci yarısını kullanmak önemli. Çocuklarının iş ya da okul hayatında olacak gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Özel hayatın açısından sır vermemen gereken bir gün.

Aslan: Sevgili Aslan, maddi kaynaklar açısından şanslı ama bir o kadar da çevreni kullanarak girişeceğin pek çok projede ismini yazdıracağın bir döneme giriş yapıyorsun. İçsel döngülerin açısından biraz yalnız hissetsen de hayatına dair yeni gelişecek konulara hazırlık dönemindesin unutma.

Başak: Sevgili Başak, iş hayatın açısından kendini göstermek istiyorsan fırsatlar seninle. Bugün ayrıca bakım yaptırmak, kendinle ilgilenmek ve imaj değişiklikleri için de ideal sayılabilir. İş bağlantıları ve proje görüşmeleri için rüzgar arkanda.

Terazi: Sevgili Terazi, aklını kurcalayan her ne varsa belki de doğru. Bırak herkes ikili oyun kursunlar sen zaten oyunu yönetiyorsun. Uzak tatil planları, pasaport ve vize işlemleri için gün değerlendirilebilir. İş hayatın açısından reklam yapmak istiyorsan destek seninle ancak harcamalarına dikkat etmen önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, özel hayatının renklendiği günlerden geçmektesin. Birbirinize kenetleneceğiniz, gelecek planları kuracağınız özel bir gün. Hayatındaki kişinin maddiyatında gelişecek olan konular ayrıca seni de rahatlatabilir. Ameliyat ya da operasyon süreçlerinden geçiyorsan toparlanacaksın.

Yay: Sevgili Yay, ilişkilerinin etkilendiği bir gün. Peki nasıl? Çevren sayesinde iş ve kariyer hayatın yukarıya çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. İsmini dilden dile duyururken çevreni genişletmenin tadını çıkartmak iyi olabilir. Özel hayatın açısından dikkatli olmalısın. Her şey senin anladığın ya da sana anlatılan gibi olmayabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, çalışma hayatın adına önemli gelişmeler yaşanılabilir. Gün içerisinde iş vesilesiyle seyahat planları, taşınma ya da yer değişikliği planları yapmak isteyebilirsin. Arkadaşlarından destek alacağın enerjiler seninle birlikteyken hem iş hem de özel hayatını dengelemen önemli.

Kova: Sevgili Kova, özel hayatının renklendiği bir gün, yeter ki birbirinize karşı güveniniz tam olsun. İş hayatı ve finansal anlamdaki konular zihnini kurcalarken yeni projeler bir anda kapına gelebilir. İsminden bahsettirmek, yaptığın işle ilgili reklam ve organizasyonlar yapmak için fırsatlar seninle.

Balık: Sevgili Balık, yeni bir düzen yaratmak isteyebilir, evini ve işini değiştirmek için girişimler içerisinden geçebilirsin. Özel hayatın açısından yalnızlığın bittiği bir dönem başlıyor. İlişkindeki problemler çözülürken, bekar olanlar bu süreç içerisinde evlilik teklifi alabilir.

Sevgilerimle

Özlem Recep