Klimaya gerek yok: Serinlemenin 2 basit yolu!

Klima, evde serinlemek isteyen birçok insan tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Ancak bazı evlerde klima bulunmuyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek 2 basit yöntem, serinleme konusunda yardımcı olabiliyor. Detaylar haberimizde…

Serinlemek isteyen birçok insan klimayı tercih edebiliyor. Çünkü terleme durumunu ortadan pratik bir şekilde kaldırabiliyor. Ancak her evde klima bulunmuyor. Ayrıca bu noktada serinlemenin 2 basit yolu da bulunuyor.

KLİMASIZ SERİNLEMENİN 2 BASİT YOLU

Hava sıcaklıklarının artması birçok insanın terlemesine neden oluyor. Ayrıca özellikle hava almayan evlerde terleme sorunu pek çok insanın ortak derdi haline gelebiliyor.

Evde terlemek istemeyen birçok insan, klima ile serinlemeyi tercih edebiliyor. Ancak her evde klima bulunmuyor. Öte yandan klimasız serinlemenin 2 basit yolu da bulunuyor. Söz konusu yollar, soğuk su ile duş alınması ve soğuk kompres uygulanması.

Soğuk Su ile Duş Alınması: Klimasız serinlemenin basit yollarından biri, soğuk su ile duş alınması. Zira bu yöntemde soğuk su vücudun terlemesini önleyebiliyor. Çünkü serinleme hissi sağlayabiliyor.

Soğuk Kompres Uygulanması: Vücuda ara ara soğuk kompres uygulanması, serinleme hissi oluşturabiliyor. Bunun sonucunda ise soğuk kompres uygulanması, klima derdini adeta ortadan kaldırabiliyor.