Kız babalarının asla tahammül edemediği 3 şey

''Kız babası olmak zor'' denir genelde. Bunun birçok sebebi olmakla birlikte kız babalarının en büyük korkusu aslında kızlarının sevgisini biriyle paylaşmaktır. Sadece kız babalarının anlayabileceği duygusallığı bir de bizden okumaya ne dersiniz? İşte kız babalarının asla tahammül edemediği 3 şey...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kız babası olmak ayrıcalıktır denir. Bunu kız çocuklarının gözünden değerlendirdiğimizde biraz da kıskançlık demektir. Kız babaları kendini her zaman daha şanslı hisseder, çünkü hiçbir baba kızı olana kadar kendini kahraman gibi hissedemez. Kız babalarının asla tahammül edemediği 3 özelliği bir araya getirdik.

1. KIZININ BİRİNİ SEVDİĞİNİ KABULLENMEK

Önceden baba fotoğrafları cüzdanda olurdu. Bu cüzdanda baba fotoğrafı yerine eş fotoğrafı gelince kıskanılırdı. Şimdi cüzdanlar yerine fotoğraflar telefonun ekran kapağında ya da sosyal medyada yer almaya başladı. Her baba kızının telefonundaki ekran kapağında yer alan başka bir erkek fotoğrafını kıskanır.

2. ARTIK İHTİYAÇLARI İÇİN KIZININ ARAMAMASI

Babalar için kızlarının işlerini halletmek çekilmez değil görevdir. Biraz korumak biraz da "Baban her zaman burada" algısını hafızaya yerleştiren babalar, kızları evlense bile hâlâ bir şeyler için onun aramasını ister. Hatta evdeki tamirat işlerini bile kendileri yapmak ister.

3. HARCAMALAR

Kabul edelim ki herkes babasının yanında prenses. Babaların en sinir olduğu şeylerden biri de evlenmeden önceki kontrolsüz harcamaların yerine evlendikten sonra gelen kısıtlamadır. Bekarken babaya ödetilen masraflı şeyler evlendikten sonra azalır.