Kıyafetinizin rengi kişiliğinizi anlatıyor! Karakteri ortaya çıkaran renkler

Günlük hayatta tercih edilen kıyafet renkleri insanın karakteri hakkında ipucu veriyor. Peki, hangi renk hangi anlama geliyor? İşte karakteri ortaya koyan renkler ve kıyafet seçimleri...

Her cumartesi kaleme aldığımız kişilik testlerinde bugün renkler ve kıyafet tercihlerinden yola çıkarak karakter özelliklerini anlattık. Sizin renginiz hangi özelliklerinizi ortaya çıkarıyor? İşte renklere göre karakter özellikleri... 

Renkler ve kıyafetler kişinin karakterini açığa vuruyor. Her renk başka bir anlama gelirken kıyafet tercihi de kişinin özelliklerini yansıtıyor. Kişilik testlerinin bir parçası olan renk seçimleri ile bilmediğiniz yönleri ortaya çıkarın. 

KIRMIZI RENKLİ BİR KIYAFET:Kırmızı canlılığın ve kararlılığın rengidir. Dolayısıyla kıyafetlerinde kırmızı seçenler öz güveni yüksek, cesaretli ve enerjisiyle dikkat çeken kişilerdir.

PEMBE RENKLİ KIYAFET SEÇENLER : Pembe neşe, huzur ve rahatlığı ifade eder. Dolayısıyla pembe seven insanlar dışa dönük, çevresindekileri mutlu etmeyi seven, enerjisiyle karşısındakini iyi hissetmesini sağlayan özelliklere sahiptir.

BEYAZ RENKLİ KIYAFET SEÇENLER: Beyaz denilince akla ilk gelen saflık ve temizlik olur. Uyumun rengi olan beyazı tercih eden kişiler, mükemmeliyetçi ve iyi niyet timsalidir.

KAHVERENGİ KIYAFET SEÇENLER:Doğallığın simgesi olan kahverengiyi sevenler, sadeliği tercih eden insanlardır. Gösterişi sevmez ve birçok şeyi kendi düşündüğü için yapar.

MAVİ KIYAFET SEÇENLER: Sonsuzluk ve özgürlük anlamına gelen mavi, çevresine huzur veren kişilerin rengidir.

GRİ KIYAFET SEÇENLER: Gri genelde arada kalan kişilerin renk tercihidir. Alçak gönüllülüğü temsil eden griyi seven insanlar, belirsizlikleri yoğun yaşayan ve her an motivasyonu düşebilecek kişilerdir.

SİYAH KIYAFET SEÇENLER: Siyah aslında hem gücü hem matemi temsil eder. Siyah seven kişilerin çizgisi bellidir. Belli nedenler(kilo, iş ortamı gibi) dışında siyah seven insanlara karşı düşünceleriniz net olmalıdır. Çünkü siyah tercih edenler tutarsızlığı sevmez ve sınırlarını belli eden insanlardır.

TURUNCU KIYAFET SEÇENLER: Turuncu dışa dönüklüğü ve sosyalliği temsil ettiği kadar güveni de vurgular. Bu tonları sürekli tercih edenler hem pratik hem de görsel zekâsı güçlü olan kişilerdir. Bu kişiler ufacık bir detaydan harika sonuçlar ortaya çıkarabilir.

SARI KIYAFET SEÇENLER: Neşe ve zekâ rengi olan sarı, enerji veren bir renktir. Farkında olmadan hep sarıya yöneliyorsanız akılda kalmayı seven ve çevrenize pozitif olan birisiniz demektir.

YEŞİL KIYAFET SEÇENLER: Doğanın rengi olan yeşil, huzuru ve rahatlığı simgeler. Yeşil tercih eden insanlar genelde uyumlu, dengeli, huzur verici insanlardır.

MOR RENKLİ KIYAFET SEÇENLER: Mor renk asaleti, değişimi ve lüksü temsil eder. Canlılığı seven ve olaylara pozitif bakan insanlar genelde moru tercih eder.