Çamaşır kurutma hilesi dikkat çekti! 2 saatte kuruyor

Kışın çamaşır kurutmak oldukça zor. Fakat birkaç püf noktasıyla çamaşırlarınızı iki saatte kurutabilirsiniz. Üstelik maliyetsiz ve pratik. İşte kışın çamaşır kurutmanın kolay yolu...

Kışın çamaşır kurutmak herkes için zor. Özellikle evde küçük çocuğu olanlar için çamaşır kurutmanın püf noktaları araştırılıyor. Tiktoker bir kadının paylaştığı çamaşır kurutma hilesi sosyal medyada dikkat çekti.

Mirror'da yer alan habere göre tiktoker Alix Byrne, iki saatte kurutma makinesi kullanmadan çamaşırlarını nasıl kuruttuğunu paylaştı.

Byrne, çok sayıda havalandırıcı olmasına rağmen, tüm kıyafetlerini kurutmak için asacak yer bulamıyordu. Ancak bir gün 24 yaşındaki genç, yatağını kurutmak için çıkarırken bir "eureka anı" yaşadı.

Alix Byrne, çamaşır askılığını çarşafla kaplayıp radyatörün yanına yerleştirirken, çarşafın bir sıcak hava cebi oluşturduğunu ve altındaki giysileri sadece iki saat içinde kuruttuğunu gördü.

Alix Byrne, kışın çamaşır kurutma hilesini şöyle anlatıyor:

"Özellikle kış aylarında kıyafetlerimi genellikle radyatörün yanında tutarım ve 'Neden çarşafı çerçevenin üzerine atmıyorsunuz, uçlarını radyatörün arkasına ve sehpaların altına sıkıştırmıyorum, o zaman radyatörden gelen sıcak hava kıyafetlerimi kurutacak' diye düşündüm."