Kışın birbirinden farklı etek kombinleriyle anın tadını çıkartın! 2023 yılının trend etekleri

Kışın etek kullanmak çoğu zaman sıkıntılı bir kombine neden olur. Soğuk havalarda çok sık tercih edilmese de aslında farklı bir tarzı yansıtan midi ve maxi etekleri sizler için radarımıza aldık. Kombinler her alan da tercih edebilirsiniz. İşte 2023 yılının trend etek modelleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Etekler modada yıllarca çok önemli parçalar oldu. Ancak son yıllarda kumaş pantolon ve jeanlerin çıkışı etekleri biraz söndürmüştü. Ayrıca modada etek kombini yapmak oldukça zordu. Çünkü etekleri kombinlemede altın kurallar vardı.

Kısa boyluların etek giymesi, eteklerin üzerine uzun parçalar tercih edilmesi ve eteklerin boylarıyla ilgili çok eleştirel durumlar yaşanması da kombinlerde eteklere bakış açısını değiştirdi.

2023 YILININ TREND ETEKLERİ

2023 yılı ise modanın önemli parçası olan etekleri yeniden sokaklara döktü. Her tarzda her kombinde kullanılan eteklerin boyları baz alınarak yapılan bu haber çok hoşunuza gidecek.

Stilist uzmanlar özellikle kısa boylu kadınların midi etekleri kombin ederken yüksek taban ayakkabılar ve topuklu olanları tercih etmesini ister. Bu bacak boyunu uzatarak eteğin kombinde daha güzel durmasını sağlar.

Saten eteklerle uzmanlar triko ya da yünlü kazak tercih edilmesini ister. Ayrıca spor ayakkabı ve mini çantalarla tamamlanan kombin, arkadaş buluşmalarınızdaki şıklığınızı artırır.

Etek kombinlerinde özellikle kot olanlarda Diz ve bilek ortasında olması kombininizi daha güzel gösterir. Çan kesin kot eteklerle kısa bluzlar ve yarım botlar spor tarzınızı ortaya çıkartır.

90'lı yılların bebek ayakkabısı yeniden moda oldu! 2023 yılının trend ayakkabısı