Kişilik testi: Zeki misin güvenilir mi? Tek soruda öğren! Resimde ilk ne gördün?

Kişilik testi ile insanların bilinmeyen yönleri hakkında ipuçları elde edilebilir. Bu testte de zeki mi yoksa güvenilir mi olunduğuna istinaden yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Üstelik, ''Resimde ilk ne gördün?'' sorusunun cevaplanması yeterli. Peki siz zeki misiniz yoksa güvenilir mi? Kişilik testini çözerek kolayca öğrenebilirsiniz. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Zeki mi yoksa güvenilir mi olunduğu hakkında ipuçları ortaya çıkartabilen bu kişilik testi; baykuş, aslan ve kurt görseline istinaden hazırlandı. Kişilik testinde istenen ilk kurt mu, aslan mı yoksa baykuş mu görüldüğünün seçilmesi oluyor. Çünkü her figür, zeki ve güvenilir olmakla alakalı farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor.

KİŞİLİK TESTİ: ZEKİ MİSİN GÜVENİLİR Mİ?

Kişilik testi tek soruya istinaden hazırlandı. İlgili soru, ''Resimde ilk ne gördün?'' sorusu. Cevaplarda ise 3 farklı seçenek bulunuyor. Söz konusu seçenekler; baykuş, aslan ve kurt. Seçilen her figür, zeki ve güvenilir olmakla ilgili farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor. Bu sebeple seçimin dikkatlice yapılması bekleniyor.

Güvenilir ve zeki olmakla ilgili yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, kolayca çözülebiliyor. Ancak yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Sadece zeki ve güvenilir olmakla ilgili; kurt, aslan ve baykuş görseline istinaden fikirler ortaya çıkartabiliyor.

Kişilik testindeki fikirlere erişmek oldukça kolay. Çünkü kişilik testindeki tek sorunun cevaplanması ile zeki mi yoksa güvenilir mi olunduğu hakkında verilen fikirlere erişilebiliyor.

TEK SORULUK TESTE BAŞLAMA RESMİ

Kurt, aslan ve baykuş görseline istinaden ortaya çıkartılan bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak erişim sağlanabiliyor. Ayrıca, ''Resimde ilk ne gördün?'' sorunun cevaplanması ile zeki mi yoksa lider mi olunduğu hakkında verilen fikirlere erişilebiliyor. İşte söz konusu teste başlama resmi;

Zeka testi: Güvercinlerin içindeki kanaryayı 437 kişiden 19'u bulabildi! Fenerbahçeliler bile bulamadı