Kişilik testi: Zeki bir lider misiniz? Oturuş şekli karakteri ele veriyor

İş görüşmesinde herkes kendine güvenen, lider görünümlü, zeki ve çalışkan görünmeyi ister. Fakat bu özellikler herkeste yoğun değildir ve oturuş şeklinizden bile bu anlaşılır. Oturuş şekliniz sizin karakterinizle ilgili önemli bilgileri ele veriyor. Bu kişilik testinde hem zekayı hem liderliği sorguluyoruz. Bir iş görüşmesine gittiğinizde oturma pozisyonunuzu seçin ve sonucu görün.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kişilik testleri zekadan liderliğe duygusallıktan sanata kadar insana dair birçok karakter özelliği hakkında bilgi veriyor. Özellikle beden diline göre hazırlanan kişilik testleri insanı istemsiz olarak karşı tarafa özetliyor. Bu kişilik testinde oturuş şeklinize göre zekayı ve liderliği sorguladık. Dinleyici misiniz, disiplin mi, kendine güvenen mi içe kapanık mı, mızmız mı çabuk sıkılan mı, lider mi, yalnız mı? Siz nasıl birisiniz?

KİŞİLİK TESTİ

Kişilik testlerinde beden dili büyük bir öneme sahip. Çünkü bazen karakter adına vücut konuşur. Örneğin, dizleriniz dik oturuyorsanız dakiksiniz, dizleriniz ayrık oturuyorsanız çabuk sıkılan birisiniz, bacak bacak üstüne atarak oturuyorsanız duyarlısınız. Kısacası her oturma şeklinin uzun uzun karakter analizi var. Peki, siz bir iş görüşmesine gittiniz diyelim. Nasıl otururdunuz? Aşağıdaki linke tıklayın ve kendinizi tanıyın.

Kişilik testi! Resimde ilk hangi hayvanı gördüğün zekanın yettiği mesleği söylüyor

Zekayı ölçen isim analizi! İsminizi yazın ve karakter özelliklerinizi öğrenin