Kişilik testi: Yumruk şeklin nasıl? Duygusal zeka yapın belli oluyor...

Kişilik testi ile liderlik yeteneği, duygusal zeka yapısı ve tahmin yeteneği gibi birçok farklı konu hakkında ipucu elde edilebiliyor. Bu kişilik testinde de duygusal zeka yapısı hakkında yumruk şekline istinaden yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Ayrıca, ''Yumruk şeklin nasıl?'' sorusunun cevaplanması yeterli oluyor. İşte detaylar…

Kişilik testi ile insanların karakteristik özellikleri hakkında ipuçları elde edilebiliyor. Bu kişilik testinde de yumruk şekli seçimine istinaden duygusal zeka yapısı hakkında fikirler verilebiliyor. Ayrıca tek yapılması gereken, kişilik testine giriş yapıldıktan sonra yumruk şekline istinaden hazırlanan sorunun cevaplanması.

Öte yandan bu testin dikkatlice cevaplanması isteniyor. Zira her yumruk şekli duygusal zeka yapısı hakkında farklı fikirler ortaya çıkartabiliyor.

YUMRUK ŞEKLİNE GÖRE DUYGUSAL ZEKA YAPIN BELLİ OLUYOR

Yumruk şekline istinaden oluşturulan bu kişilik testi, duygusal zeka yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor. Nitekim testte, ''Yumruk şeklin nasıl?'' sorusu soruluyor. Cevaplarda ise 3 farklı yumruk şekli yer alıyor. Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kendi yumruk şekline en yakın şıkkı seçmesi.

Duygusal zeka yapısı hakkında fikirler elde edilmesinde yardımcı olabilen bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca duygusal zeka yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartabiliyor. Öte yandan bu testte verilen fikirlere erişmek oldukça kolay. Çünkü testteki tek sorunun cevaplanması yeterli oluyor.

KİŞİLİK TESTİNE BAŞLAMA RESMİ

Yumruk şekline istinaden ortaya çıkartılan bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak giriş yapılabiliyor. Ayrıca testteki tek sorunun cevaplanması ile duygusal zeka yapısı hakkında verilen fikirlere erişilebiliyor. İşte söz konusu duygusal zeka yapısı hakkında fikirler verebilen teste başlama resmi;

Zeka testi: Tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? 10 saniyede 1081 kişiden 41'i bulabildi