Tek soruluk kişilik testi! Uyku pozisyonuna göre hafızan nasıl çalışıyor?

İnsanın seçimleri ve farkında olmadan yaptığı her şey karakteri hakkında bilgi verebilir. Çünkü vücudun her tepkisi aslında bir ipucudur. Uyku pozisyonunun kişiliğinizin her yönü hakkında bilgi verdiğini biliyor muydunuz? Bu kişilik testinde uyku pozisyonunuza göre gizlediğiniz karakter özelliklerinizi açıklıyoruz. Tek yapmanız gereken 1'den 4'e kadar numaralandırdığımız uyku pozisyonlarından birini seçmek. Beyniniz nasıl çalışıyor öğrenmeye hazırsanız başlayalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri beynin işleyişini öğrenmenin, hafızanın derinliklerine inmenin en keyifli yolu. Karakterinizde sakladığınız gizli yönlerle yüzleşmeye hazır mısınız? Uyku pozisyonuna göre hafızanız ve hayatınızda sizi esir alan duygularınızla ilgili detayların ortaya çıktığını biliyor muydunuz? Uyku pozisyonu insanın kişiliğiyle ilgili birçok şeyi anlatıyor.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Kişilik testlerinin bilimsel bir tarafı yok. Fakat insanı eğlendirirken düşünmeye yönlendiren ve bunu yaparken keyif veren bir tarafı var. Uyku pozisyonundan yola çıkarak bir kişilik testi hazırladık. Testin iyi sonuç vermesi için düşünmeden, bilinçaltının doğrudan seçtiğini işaretlemek gerekiyor. Bu testte tüm gizli duygular ortaya çıkıyor.

15 saniyelik beyin testi! Resimde hangi hayvan var? Zekasına güvenenler için kişilik testi