Kişilik testi: İlk timsah mı gördün kartal mı? Tercihini yap, zeki misin lider mi öğren

Zeki ve lider insanlar hem düşünceleri hem de davranışlarıyla kendilerini fark ettirebilirler. Bu kişilik testinde de kartal ve timsah görseline istinaden zeki ve lider insanlarla alakalı ipuçları ortaya çıkartabiliyor. Ayrıca, ''İlk timsah mı gördün kartal mı?'' sorunun cevaplanması yeterli. İşte detaylar…

Lider insanlar; adil, güvenilir ve mücadeleci kişiler arasında gösterilebilirler. Zeki insanlar ise pratik çözümleri ile dikkat çekebilirler. Öte yandan bu kişilik testinde de zeki ve lider insanlarla ilgili yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Nitekim kişilik testinde timsah ve kartal görseli bulunuyor. Ancak kartal görselinin içerisine, timsah görseli yerleştirilmiş durumda. Bu nedenle ilk timsah da görülebilir, kartal da görülebilir.

Kişilik testinde beklenen, ilk kartal mı yoksa timsah mı görüldüğünün belirtilmesi oluyor. Çünkü hem timsah hem de kartal görseli, lider ve zeki olmakla alakalı farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor.

TERCİHİNİ YAP, ZEKİ MİSİN LİDER Mİ ÖĞREN

Zeki ve lider olmakla alakalı yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, tek soruya istinaden hazırlandı. İlgili soru, ''İlk timsah mı gördün kartal mı?'' sorusu. Verilen cevaba istinaden zeki ya da lider olmakla ilgili verilen fikirlere erişim sağlanabiliyor.

Zeki ve lider olmakla alakalı yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca seçilen görsele istinaden hem lider hem de zeki olmakla alakalı fikirler ortaya çıkartabiliyor. Üstelik verilen fikirlere erişilebilmesi için tek yapılması gereken, kişilik testindeki sorunun cevaplanması.

İLK TİMSAH MI GÖRDÜN KARTAL MI?

Timsah ve kartal görseline istinaden ortaya çıkartılan bu kişilik testine kolayca giriş yapılabiliyor. Çünkü aşağıdaki teste başlama resmine tıklanması yeterli oluyor. İşte söz konusu kişilik testine başlama resmi;

Zeka testi: Fillerin içindeki yavru aslanı 7 saniyede bulabilir misin? 619 kişiden 41'i bulabildi