Kişilik testi: Tek soru tek cevap! T.C. kimlik numarası zeka türünü ortaya çıkartıyor...

Kişilik testi, insanların bilenmeyen yönleri hakkında ipuçları ortaya çıkartabiliyor. Bu kişilik testinde de T.C. kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türü hakkında fikirler verilebiliyor. Üstelik T.C. kimlik numarası ezberleme şeklinin belirtilmesi yeterli oluyor. İşte zeka türü hakkında fikirler verebilen o test…

T.C. kimlik numarasını Türkiye'deki milyonlarca vatandaş ezbere biliyor. Ayrıca her insan T.C. kimlik numarasını farklı şekilde ezberleyebiliyor. Öte yandan T.C. kimlik numarası ezberleme şeklinin zeka türü hakkında fikirler verebildiği de iddia ediliyor. Bu kişilik testinde de T.C. kimlik numarası ezberleme şekline istinaden zeka türü hakkında yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor.

T.C. KİMLİK NUMARASI ZEKA TÜRÜNÜ ORTAYA ÇIKARTIYOR

T.C. kimlik numarası ezberleme şekli insandan insana değişiklik gösterebiliyor. Nitekim 4+3+2+2, 3+3+2+3 ve 4+3+2+2 gibi ezberleme şekilleri bulunuyor. Ayrıca her T.C. kimlik numarası ezberleme şeklinin farklı zeka türüne işaret ettiği iddia ediliyor.

Zeka türü ile ilgili yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Sadece ezberleme şekline istinaden zeka türü ile ilgili fikirler verebiliyor. Ayrıca bu kişilik testindeki yorumlamalara erişmek oldukça kolay. Çünkü tek yapılması gereken kişilik testine giriş yapılarak, sorulan sorunun cevaplanması oluyor.

TEK SORULUK KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ

Kişilik testi tek soruya istinaden hazırlandı. İlgili soru, ''T.C. kimlik numaranı nasıl ezberledin?'' sorusu. Cevaplarda ise, T.C. kimlik numarası ile ilgili 5 farklı seçenek bulunuyor. Verilen cevaba istinaden zeka türü hakkında fikirler elde edilebiliyor.

Öte yandan kişilik testine giriş oldukça basit. Çünkü aşağıdaki teste başlama resmine tıklanması yeterli oluyor. Peki sizin zeka türünüz nasıl? Teste başlayıp kolayca öğrenebilirsiniz. İşte söz konusu kişilik testine başlama resmi;