Kişilik testi: Tek soru tek cevap! Kalem tutuş şekline göre zeki misin lider mi?

Zeki mi yoksa lider mi olunduğu hakkında yorumlamalar elde edilebilen bu kişilik testi, kalem tutuş şekline istinaden ortaya çıkartıldı. Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kendi kalem tutuş şeklini seçmesi. Bu sayede hem lider hem de zeki olmak ilgili verilen fikirlere erişilebiliyor. İşte detaylar…

Kişilik testleri Türkiye'de ve dünyada birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü söz konusu testler, insanların karakteristik özellikleri hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor. Bu kişilik testi de kalem tutuş şekline istinaden zeki mi yoksa lider mi olunduğu hakkında fikirler elde edilmesinde faydalı olabiliyor.

KALEM TUTUŞ ŞEKLİNE GÖRE ZEKİ MİSİN LİDER Mİ?

Zeki ve lider olmakla alakalı yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, toplam 4 farklı kalem tutuş şekline istinaden hazırlandı. Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kendi kalem tutuş şekline en yakın şıkkı seçmesi. Bu sayede hem zeki hem de lider olmakla alakalı verilen fikirlere erişilebiliyor.

Kalem tutuş şekline göre hazırlanan bu kişilik testi lider ve zeki olmakla alakalı yorumlamalar elde edilmesinde faydalı olabiliyor. Ancak yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Sadece seçilen kalem tutuş şekline istinaden hem lider hem de zeki olmakla alakalı fikirler ortaya çıkartabiliyor.

Öte yandan bu kişilik testindeki fikirlere erişmek oldukça kolay. Çünkü tek yapılması gereken, kişilik testindeki tek sorunun cevaplanması.

KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ RESMİ

Zeki ve lider olmakla ilgili yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak giriş yapılabiliyor. Ayrıca testteki, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorusunun cevaplanması ile hem lider hem de zeki olmakla alakalı verilen fikirlere erişilebiliyor.

İşte söz konusu kalem tutuş şekline istinaden hazırlanan teste başlama resmi;

Ne kadar zekisin? Burun şeklini seç ve öğren