Kişilik testi! Resimde hangi hayvan var? İnatçı bir lider misin belli oluyor

Bilinçaltındaki algılar ve çağrışımlar mutlaka karakterimizdeki bir özelliğimizi simgeler. Bunun ispatı olan kişilik testleri optik illüzyonlarla inatçı bir lider misin sorguluyor. Kişilik testleri bazen beyne oyun oynuyor bazen de çeşitli görsellerle zekanızı çalıştırmayı hedefliyor. Bu resimde sizce hangi hayvan var? Zürafa mı fil mi? Verdiğiniz cevap liderliğinizden zekanıza ve sosyalliğinize kadar karakterinizin tüm yönlerini anlatacak.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri insanın algılama şeklini, içten içe nasıl biri olduğunu ve bilinçaltının terminolojisini ortaya çıkarıyor. Optik yanılsamalı bu testler genelde bir alandan çoklu görüntülere dayanır.

RESİMDE HANGİ HAYVAN VAR?

Kişilik testlerinde en sık duyduğunuz soru: "Resimde hangi hayvan var?" Çünkü bu sorunun cevabı bilinçaltıyla ilgili çeşitli bilgiler veriyor.

Şekil-zemin algısıyla insanın karakterine yönelik farklı özellikleri ortaya çıkarır. Çünkü zihin optik yanılsamayı anlamlandırırken ileri geri hareket eder. Bu da beyni sürekli çalıştırır. Bu kişilik testi de aslında algısal yanılsamadır. İnsan zihni bunu anlamlandırırken farklı hayvanları görebilir. Peki, siz bu resimde ne görüyorsunuz?

Görsel yanılsama olarak sunulan kişilik testleri gözlerin beyne gönderdiği bilgiyi yorumlatır. Bu kandırmaca da olabilir. Tamamen sizin zekanıza, yeteneğinize ve algınıza bağlı gelişen bir durum.

Kişilik testinde nasıl bir insan olduğun ortaya çıkıyor! Resimde hangi hayvanı gördün?