Kişilik testi: Seçtiğiniz sevgililer günü hediyesine göre nasıl bir insansınız?

Kişilik testleri duygular ve gerçekler arasında köprü kurar. Bazıları hediyesini hislerine bazıları da ihtiyacına göre seçer. Peki, sizin sevgiliniz size ne hediye alsın isterdiniz? Seçtiğiniz sevgililer günü hediyesi karakterinizi açığa çıkarıyor. İşte seçtiğiniz hediyeye göre kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

14 Şubat Sevgililer Gününde herkesin hediye hayali farklı. Peki, seçtiğiniz hediyenin kişiliğinizi yansıttığını biliyor muydunuz? Kişilik testi sevgililer gününde seçtiğiniz hediyeye göre karakterinizde öne çıkanları söylüyor.

Her insanın hayatında önem verdiği özel günler vardır. Bazıları için sevgililer günü de bunlardan biridir. Entelektüeller bu konuda daha analitik düşünürken duygusal insanlar daha incedir. Peki, siz nasıl bir insansınız? Mutlu ederken mutlu olan mı yoksa üzgünken mutlu edilmeyi bekleyen mi? Her durumda hediyeler mutlu etse de aslında duyguları ifade etme şekli hediyeleri de belirlemeye yardımcı olur. Çünkü insanın yaşadıkları hayatın kritik parçasıdır. Bu kişilik testinde sevgililer gününde seçtiğiniz hediye sizin karakterinizi yansıtıyor.

Kişilik testiyle zekanızın farkını keşfedin! İlk gözünüze çarpan hayvanı işaretleyin