Kişilik testi: Resimdeki 2 telefonu bulanlar dedektif zekasına sahip

Optik yanılsamaların olduğu kişilik testleri dikkati, zekayı ve gözlem yeteneğini ortaya çıkarıyor. Bu kişilik testindeki görselde iki adet İPhone bulunuyor. 5 saniyede bulabilir misiniz? Dedektif kişiliğinizi ortaya çıkarın ve beyninize meydan okuyun. İşte zekayı çalıştıran kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Dedektif zekasına sahibim diyenler için optik yanılsamaların olduğu kişilik testleri eğlenceli olabiliyor. Akıllı telefonu elinden düşürmeyenlerden misiniz? Öyleyseniz bu kişilik testi tam size göre. Bu testteki görselde iki İPhone bulunuyor. Gizlenen akıllı telefonları 5 saniyede bulabilir misiniz?

Aşağıdaki resme uzun ve dikkatli bir şekilde bakın. Bunu fark etmek için sadece 5 saniyeniz var. Akıllı telefonlar nerede?

Bir resimde bir şey bulmak için zamanınızın olduğunu bildiğinizde, üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. Bu test kolay görünse bile çoğu kişi bulamadı. Gözleri ve beyni zorlayan bu görsel zarif çiçek desenli halı ve zarif beyaz masa, zemin dekorunu zenginleştiriyor. Bu yüzden görüntü yorucu olabilir.

Filipinli Facebook kullanıcısı Jeya May Cruz'un sayfasında paylaştığı bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu görüntünün içinde, görsel öğelerin arasında ortaya çıkarmanız ve fark etmeniz için ilgi çekici bir meydan okuma sunan, gizlice gizlenmiş bir iPhone var.

5 SANİYE TUTUN VE İPUÇLARINI OKUYUN

Her ne kadar iPhone'lar oldukça popüler olsa da onları tanımak hâlâ sıkıntı olabiliyor. Dikkatinizi halının üzerinde beyaz masanın bulunduğu alana yönlendirin.

Bu fotoğrafın görsel karmaşıklığı, tanıdık görüntüleri ayırt etme yeteneğinizin üstüne ilginç bir zorluk katıyor.

Tamam, zaman doldu. Bütün bunların arasında iPhone'u bulmayı başardın mı? Eğer yaptıysan, harika iş! Ama yapmadıysanız endişelenmeyin. Aşağıda nereye gizlendiğini kontrol edebilirsiniz.

İPHONELAR NEREDE?

Halının kenarı boyunca konumlandırılan iPhone, masanın ayaklarından birinin yanında duruyor. Daha net bir anlayış için aşağıdaki resme bakın.

5 SANİYEDE TESPİT EDENLER

Olağanüstü hızlı bir dedektif zekanız var. iPhone'u hızlı bir şekilde tanımlama becerileriniz, deneyimli bir dedektifin cazibesine sahiptir ve iPhone'un özelliklerine ilişkin kapsamlı bir farkındalığın göstergesidir.

5 SANİYEDEN UZUN SÜREDE TESPİT EDENLER

Etkileyicisiniz. Gizli iPhone'u belirli bir zaman dilimi içinde tespit etme yeteneğiniz, ayrıntılara olan olağanüstü bakışınızı gösterir ve beyninizin iPhone ile ilgili sorunları hızlı bir şekilde tanımlamasına olanak tanır.

10 SANİYEDEN UZUN SÜREDE TESPİT EDENLER

Endişelenmenize gerek yok. iPhone bulmacaları karmaşık olabilir. iPhone'u bulmak için 12 saniye ayırmanız ne kadar sabırlı olduğunuzu gösteriyor.