Resimdeki 10 yüzü 7 saniyede bulabilir misin? Kişilik testi

Beyinde bir mücadeleye sebep olan kişilik testleri hem eğlendiriyor hem de zihni belli bir noktaya odaklamayı sağlıyor. Bu kişilik testinde yer alan görselde kaç yüz görüyorsunuz? 4'ten fazla göremiyorsanız size kötü haberimiz var. 7 saniyede 10 yüzü bulabiliyorsanız siz cin gibisiniz. İşte yüzlerle dolu ağaç görseli...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri belli koşullar içerisinde sizlere hem karakter hem de zihin açısından varsayımlarda bulunuyor. Bu testleri çözerek karakterinizle ilgili bilmediğiniz yönlerinizi öğrenebilir ve dikkatinizi ölçebilirsiniz.

Gözlem becerilerinizi teste tabi tutacak küçük bir görsel hazırladık. Görsel zeka sadece kartal gibi gözlere sahip olmak değil, aynı zamanda zihninizin çabukluğuyla da ilgilidir.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Öncelikle 7 saniyeniz olduğunu hatırlatalım. Kişilik testinde yer alan ağaçta birbirinden farklı yüzler var. 7 saniyede kaç yüz gördünüz?

4 YÜZ GÖRENLER

Siz görevini zamanında yapan, kendi görevinden fazlası için kendini yormayan birisiniz. Zekanızı kimse için değil sadece kendiniz için kullanmayı seviyorsunuz.

4'TEN FAZLA YÜZ GÖRENLER

Siz bir harikasınız. Sizin beyniniz hızlı düşünüyor ve hızlı algılıyor. Bir olaya baktığınızda kimsenin göremediği detayları rahatlıkla görüyorsunuz. Zekanız her zaman ayakta ve her zaman zindesiniz.