Kişilik testi: Resimde ne görüyorsun? Zeka ve hafıza yapın ortaya çıkıyor

Kişilik testleri ile insanların; zeka, hafıza ve liderlik becerileri gibi birçok farklı özellikleri hakkında ipuçları elde edilebilir. Bu kişilik testindeki resimde de kartal ve timsah görselleri görülebiliyor. Ayrıca kişilik testinde ilk kartal mı yoksa timsah mı görüldüğü soruluyor. Verilen cevaba istinaden zeka ve hafıza yapısı ile ilgili fikirler verilebiliyor. İşte detaylar…

Timsah ve kartal görseline istinaden ortaya çıkartılan bu kişilik testi, zeka ve hafıza yapısı ile ilgili yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor. Ayrıca kişilik testinde istenen resimde ilk kartal mı yoksa timsah mı görüldüğünün belirtilmesi oluyor. Böylece hem hafıza hem de zeka yapısı ile ilgili fikirler verilebiliyor. Peki resimde siz ne gördünüz?

ZEKA VE HAFIZA YAPIN ORTAYA ÇIKIYOR

Kişilik testinde bir kartal ve iki timsah görseli bulunuyor. Farklı bakış açılarından timsahlar ve kartal kolay bir şekilde görülebiliyor. Kişilik testinde istenen, ilk timsah mı yoksa kartal mı görüldüğünün belirtilmesi oluyor. Çünkü seçilen görsel, zeka ve hafıza yapısı ile ilgili farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor.

Zeka ve hafıza yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca seçilen kartal ve timsah görseline istinaden zeka ve hafıza yapısı hakkında fikirler elde edilmesinde yardımcı olabiliyor. Üstelik yapılması gereken kişilik testindeki tek sorunun cevaplanması. İlgili soru, ''Resimde ilk ne gördün?'' sorusu.

KARTAL VE TİMSAH GÖRSELLİ KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ

Kartal ve timsah görseline istinaden hazırlanan bu kişilik testi, hafıza ve zeka yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartabiliyor. Üstelik söz konusu fikirlere erişmek için tek yapılması gereken, kartal veya timsah görselinin işaretlenmesi oluyor. Böylece hem zeka hem de hafıza yapısı hakkında verilen fikirlere erişilebiliyor. Öte yandan bu teste başlamak oldukça kolay. Çünkü aşağıdaki teste başlama resmine tıklanması yeterli oluyor.

Zeka testi: Fenerbahçeliler bile Ferdi Kadıoğlu'nu bulamadı! 1455 kişiden 28'i 10 saniyede bulabildi