Kişilik testi: Resimde ilk hangi hayvanı gördün? Hafızanı nasıl kullandığın ortaya çıkıyor...

Kişilik testi ile insanların zeka seviyeleri, hafıza yapıları ve liderlik yetenekleri gibi çeşitli özellikleri hakkında ipuçları ortaya çıkartılabiliyor. Bu kişilik testinde de resimde ilk görülen hayvan görseline istinaden hafıza yapısı ile ilgili yorumlamalar elde edilebiliyor. Ayrıca tek yapılması gereken, ''Resimde ilk hangi hayvanı gördün?'' sorunun cevaplanması. İşte detaylar…

Hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, toplam 2 hayvan görseline istinaden oluşturuldu. Söz konusu hayvan görselleri, ayı ve aslan. Kişilik testinde beklenen, resimde ilk hangi hayvan görselinin görüldüğünün belirtilmesi. Zira aslan ve ayı görseli hafıza yapısı hakkında farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor.

HAFIZANI NASIL KULLANDIĞIN ORTAYA ÇIKIYOR

Hafıza yapısı hakkında yorumlamalar elde edilebilen bu kişilik testinde, tek soru bulunuyor. İlgili soru, ''Resimde ilk hangi hayvanı gördün?'' sorusu. Cevaplarda ise ayı ve aslan şıkkı yer alıyor. Kişilik testinde beklenen, ilk görülen hayvan görselinin seçilmesi.

Kişilik testi, hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor. Ancak yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca seçilen ayı veya aslan şıkkına istinaden fikirler ortaya çıkartabiliyor. Öte yandan bu kişilik testindeki fikirlere erişmek oldukça kolay. Çünkü hayvan görsellerine istinaden oluşturulan tek sorunun cevaplanması yeterli oluyor.

HAYVAN GÖRSELLİ KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ

Hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak giriş yapılabiliyor. Ayrıca testteki hayvan görsellerine istinaden hazırlanan tek sorunun cevaplanması ile hafıza yapısı hakkında verilen fikirlere ulaşılabiliyor. İşte söz konusu hafıza yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabilen teste başlama resmi;

Zeka testi: Güvercinlerin içindeki yavru kedi nerede? 419 kişi denedi 11'i başarılı olabildi