Zeki olanlar kediyi hemen buluyor! Tek soruluk kişilik testi

Kişilik testi gizlenmiş fikirleri ve zekayı ortaya çıkarıyor. Sizce resimdeki kedi nerede? İnsanların yalnızca yüzde 5'i resimdeki kediyi buluyor. Ne kadar zeki olduğunuzu test etmeye hazırsanız hodri meydan... İşte algının sınırlarını zorlayan kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Keskin bir bakışa ve zekaya sahip olanlar kişilik testlerini severek çözüyor. Çünkü bu testler dikkat toplamaya, odak artırmaya ve zekayı test ederek kişinin kendini tanımasına yardımcı oluyor. Bu testlerde birçok insan başarı elde ediyor. Bazılarının da sadece siniri bozuluyor. Peki, bu kişilik testi nasıl çözülür?

Bu testler sadece bir oyun değil, algının sınırlarını zorlayan görsel bir arayış denilebilir. Bu testlerde sadece en zeki olanlar galip geliyor. Peki, göz önünde saklanan yakalanması zor kediyi tespit etmek için gereken zekaya sahip misiniz?

KİŞİLİK TESTİ İÇİN 5 SANİYENİZ VAR

Bu kişilik testinde yer alan görselde evin bir bölümü var ve burada birbirinden farklı eşyalar bulunuyor. Peki, bu resimdeki kediyi 5 saniyede bulabilir misiniz? Resimdeki kediyi sadece insanalrın yüzde 5'i görüyor.

TESTİ ÇÖZERKEN İPUÇLARI

Kediler her here girebilir. Bazen bir ağaçta bazen de bir kavanozun arkasında olabilirler. Resmin her köşesini, özellikle de saklanma yerlerini gizleyebilecek alanları inceleyin.

En küçük detaylara, gölgeye, oyuncağa bile odaklanın. Çünkü kedi oraya gizlice girebilir. Gölgeleri ve kontrastları inceleyin, kedi ustaca karışabilir.

Nesnelerin kenarlarında kediye benzeyebilecek şekiller olup olmadığını kontrol edin. Kedinin kamuflajlı dekora aldatıcı bir şekilde entegre olabileceğinden dikkatli olun.

Kedinin kısmen başka bir şeyin arkasına gizlenmiş olabileceği fikrini düşünün. Sabırlı ve ısrarcı olun.

KEDİYİ BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Tebrik ederiz. Siz soru sorulmasından korkmayan, kendine güvenen, zekasından güç alan birisiniz. En ufak bir problem bile sizi dağıtamaz. Hayata karşı dik duruşunuz insanlarda hayranlık uyandırıyor. Her ne kadar detaycılığınız insanları yorsa da size karşı saygı duyuyorlar.