Kişilik testi: Kalemi nasıl tutuyorsun? Zeka ve liderlik yapın ortaya çıkıyor

Kişilik testi ile insanların zeka yapısı, liderlik becerisi ve hafıza yapısı gibi çeşitli konular hakkında yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Bu kişilik testinde de kalem tutuş şekline istinaden zeka ve liderlik yapısı hakkında fikirler verilebiliyor. Üstelik tek yapılması gereken kalem tutuş şeklinin belirtilmesi. İşte detaylar…

Kişilik testi ile insanların çeşitli özellikleri hakkında yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Örneğin zeka yapıları, liderlik becerileri ve hafıza yapıları. Bu nedenle kişilik testlerini çözmek eğlenceli olabiliyor. Öte yandan bu kişilik testinde de zeka ve liderlik yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Üstelik tek yapılması gereken, testi çözen kişinin kendi kalem tutuş şeklini belirtmesi oluyor.

ZEKA VE LİDERLİK YAPIN ORTAYA ÇIKIYOR

Zeka ve liderlik yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, tek soruya istinaden oluşturuldu. İlgili soru, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorusu. Cevaplarda ise 4 farklı kalem tutuş seçeneği bulunuyor.

Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kendi kalem tutuş şekline en yakın şıkkı seçmesi. Bu sayede hem liderlik becerisi hem de zeka yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartılabiliyor.

Kalem tutuş şekline istinaden ortaya çıkartılan bu kişilik testi, zeka yapısı ve liderlik becerisi hakkında yorumlamalar elde edilmesinde faydalı olabiliyor. Ancak yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca seçilen kalem tutuş şekline istinaden fikirler ortaya çıkartabiliyor.

KALEM TUTUŞ ŞEKLİNE GÖRE HAZIRLANAN KİŞİLİK TESTİ

Liderlik becerisi ve zeka yapısı hakkında yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak giriş yapılabiliyor. Ayrıca testteki, ''Kalemi nasıl tutuyorsun?'' sorunun cevaplanması ile hem liderlik hem de zeka yapısı hakkında verilen fikirlere erişim sağlanabiliyor. İşte söz konusu kişilik testine başlama resmi;

Kişilik testi: Resimde ilk timsah mı gördün kartal mı? Liderlik becerin ortaya çıkıyor