Zeka testi: Hindilerin arasındaki kaz yavrusu nerede? 316 kişi baktı, sadece 11'i gördü

Zeka ve yüksek konsantrasyon gerektiren optik illüzyon testi birçok hindi arasında bir kaz yavrusu eklenerek oluşturuldu. Optik illüzyon testinde beklenen, hindi görsellerinin arasındaki kaz yavrusunu 5 saniyede tespit edilmesi. Fakat bulunması gereken görselin gizli olması zekayı zorluyor ve hindi gibi düşünmeye sevk ediyor. 5 saniyelik beyin egzersizinin detayları haberimizde…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Zeka ve kişilik testleri sosyal medyada sevilerek çözülüyor. Çünkü insanların bilmediği karakter özelliklerini öğrenmesine imkan sağlıyor ve deneme fırsatı sunuyor. Hem eğlenceli olan hem de konsantrasyonu artıran kişilik testleri aynı zamanda yüksek zeka gerektirebiliyor.

Zekanın yanı sıra üstün konsantrasyon performansı gerektiren bu optik illüzyon testi birçok insan tarafından çözüldü. Bu testi çözen birçok insan hindiler arasındaki kaz yavrusu görselini bulamadı. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 5 saniyede bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia edildi.

ZEKA TESTİ: 316 KİŞİ DENEDİ 5 SANİYEDE 11'İ BAŞARILI OLDU

Hindiler ve kaz yavruları arasındaki benzerliğe istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testini, Türkiye'de toplam 316 kişi çözmeyi denedi. Ancak 5 saniyede sadece 11 kişi başarılı olabildi. Çünkü kaz yavrusunu hindilerden ayırmak oldukça zor. Renkleri de tipleri de birbirine benziyor. Bu nedenle sadece üstün zeka ve konsantrasyon becerisine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. Birçok insanın başarısız olduğu bu optik illizyon testinde sizce hindilerin arasındaki yavru kaz nerede?

YAVRU KAZI BULMAK İÇİN İPUÇLARI

Beyin egzersizi yaptıran bu kişilik testinde başarılı olmak için hindileri sıralı olarak inceleyin. Eğer hala bulamıyorsanız sağ taraftaki hindilerin arasında gezinin.

HİNDİLERİN İÇİNDEKİ KAZ YAVRUSUNUN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Bu nedenle hindilerin içindeki gizli görseli bulmak neredeyse imkansız gibi görülebiliyordu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hindilerin içindeki kaz yavrusu görselinin bulunduğu yer;

KAZ YAVRUSUNU GÖRENLERİN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Siz odaklanan ve yüksek konsantrasyona sahip birisiniz. En karmaşık problemlerdeki küçük sorunları hemen gördüğünüzden pratik zekalısınız. Çevreniz bu yüzden size danışmayı ve sizin zekanızdan faydalanmayı seviyor.