Hafızanız en çok neyi hatırlatıyor! Kişilik testi! Resimde hangi hayvan var?

Kişilik testleri bilinçaltı hafızayı ortaya döküyor. Hafızanız en çok neyi hatırlıyor ya da neyi unutmuyor, eski sevgiliyi mi, yediğin kazıkları mı, yoksa en mutlu anları mı? Her insan hafızasında neler olduğunu bildiğini düşünür, oysa bu mümkün değildir. Unuttuğunuz bir şeyin nefreti bir anda gelir, çok aşık olduğunuz o an bir anda canlanır. Peki, sizin hafızanız da en çok neler var? Bunu kişilik testiyle öğrenebilirsiniz.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testi hafızayla ilgili şaşırtıcı bilgiler veriyor. Bu testimiz hafızanızda neler biriktirdiğinizle ilgili. Her insanın anıları yazış biçimi farklıdır. Bazıları mutlu anıları kaydeder bazıları kötü anları asla unutmaz. Sizin hafızanızda sizi rahatsız eden ne var hiç düşündünüz mü?

Unutamadığınız eski sevgili, iş hayatında kavga, alamadığınız araba, en son hangi anda kaldığınız ya da hiç gerçekleşmemiş hayaliniz bir anda gözlerinizin önüne geliyor mu? Hafızanın insana ne zaman, ne sunacağı hiç belli olmaz. İnsan hafızasında biriktirdiklerini seçtiğini düşünür ama aslında seçemez. Bir anda önünüze düşer tüm duygular. Kişilik testi bu duygularla sizi yüzleştirmeyi hedefliyor. İşte resimdeki yorumunuza göre hafızanızın size hatırlattıkları...

Resimdeki 5 farkı bulanın görsel zekası müthiş! 10 saniyeniz var