Seçtiğiniz meyveye göre kişilik testi: Fesat mısınız kıskanç mısınız?

Çoğu insan telaffuz edemediği karakter özelliklerini kişilik testlerinden öğreniyor. Yediğiniz meyve sizinle konuşsaydı size ne söylerdi hiç düşündünüz mü? Aslında meyveler yaptığınız seçimlerle sizin kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor. İster karpuz seçin ister kiraz. Hiç önemli değil. Her meyvenin bir dili var. Kişilik testi fesat mı kıskanç mı olduğunuzu ortaya çıkarıyor. İşte seçtiğiniz meyveye göre kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kişilik testleri birçok insanın eğlencesi haline geldi. Sizlere meyvelerden bir kişilik testi hazırladık. Seçtiğiniz meyve fesat mısınız kıskanç mısınız açıklıyor. Kişilik özellikleri meyve tercihlerinin üzerinde etkilidir. Elbette bu biraz da damak zevkiyle ilgilidir. Ancak her seçtiğiniz meyve sizinle ilgili bir şeyler söylüyor olabilir.

Bir meyve olsanız ne olurdunuz hiç düşündünüz mü? Bu kişilik testinde fesat mısınız kıskanç mısınız ortaya çıkıyor. Tek yapmanız gereken bir meyve seçmek ve karakter analizini okumak. Her meyve bir karakteri anlatıyor. Herkesin mutlaka sevdiği, tercih ettiği bir meyve vardır. Peki, sizin ki ne? İşte seçtiğiniz meyveye göre kişilik testi...

KİŞİLİK TESTİ: SEÇTİĞİN MEYVE GÖRE KISKANÇ MISIN?

Bir meyve seçseniz bu hangisi olurdu?

Ananas ve avokado gibi tropik meyveler

Elma

Kiraz

Limon

Karpuz

Muz

MEYVELERE GÖRE KİŞİLİK ANALİZİ

Ananas ve avokado: İnatçı bir yapıya sahipsiniz. Birinin sizi etkilemesi zor olduğundan size kıskanç demek pek mümkün değil. Çünkü siz kıskançlığı bile zekayla tartan birisiniz. Bazı konularda güçlü görüşleriniz var. Mantıklısınız ve duyguların kararlarınızı gölgelemesine izin vermek için rasyonel düşünmeyi tercih ediyorsunuz. İnsanlar tarafından inatçı biri olarak görülebilirsiniz ancak gerçek hayatta, özellikle de ilişkilerde gerçekten düşünceli bir insansınız.

Elma: Hem zihninize hem de bedeninize büyük özen gösteriyorsunuz. Ayrıca karizmatik, açık sözlü ve dışa dönük birisiniz. Hayattan keyif alırsınız ve coşku yayarsınız. Ancak sadece bazı takıntılarınız sizi yok yere yoruyor.

Karpuz: Çalışkansınız ve genelde kıskanılan birisiniz. Aynı zamanda yaratıcısınız ve yüksek bir zekaya sahipsiniz. Bu özellikleriniz kıskanıldığında siz de bazen kötü duygular ortaya çıkabiliyor. Oysa size karşı önyargılı olanlar sizi tanımayı seçse tüm mesela çözülecek.

Limon: Temizliğe ve disipline önem veren birisiniz. Sizin için bazı konular keskin ve değiştirilmemeli. Adalet duygusuna önem veren birisiniz, kıskançlığın asla bunun önüne geçmesine izin vermiyorsunuz. Organizasyonel bir yapınız var ve farklı fikirlere açıksınız. Aynı zamanda farklı işlerin insanısınız.

Kiraz: Eşsiz bir hayal gücünüz var. İçe dönüksünüz. Utangaç ve çekingensinizdir ve duygularınız hakkında pek konuşmazsınız. Ancak, kendinizi rahat hissettiğiniz kişilere karşı naziksinizdir. Sadakatiniz arkadaşlarınız ve partnerleriniz tarafından asla sorgulanmaz. Ayrıca rahat bir yapınız vardır ve işler istediğiniz gibi gitmezse pek rahatsız olmazsınız. Bu yüzden zor zamanların aranılan insanı genelde siz olursunuz.

Muz: Sıcakkanlı ve samimi birisiniz. Bu yüzden zaman zaman iyi niyetiniz sorgulanır, hatta sömürülür. Bunu siz de fark ediyorsunuz fakat hayatı bu yüzden de heder etmeyi seçenlerden değilsiniz. Sizinle arkadaşlık kuramayacak insan sayısı azdır. Ama içten içe de kıskanç birisiniz. Dost canlısı, nazik ve saygılısınız.