Kişilik testi! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş! Tuttuğun takım kariyerini söylüyor

Hepimizin kendini yakın hissettiği bir futbol takımı var. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ya da Trabzonspor… Hangi takımlı olursak olalım birçoğumuzun içinde bulunduğu ya da bulunmak istediği bir kariyer yolculuğu var. Kişilik testi tuttuğun takıma göre kariyerini açıklıyor. İşte Fenerlilerin, Galatasaraylıların kariyer yolu…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kişilik testleri kariyer hayatını belirleme konusunda fikir sunuyor. Tuttuğunuz takımdan kariyer hedefine dair öngörülerde bulunduk. İster Fenerbahçeli olun, ister Galatasaraylı, ister Beşiktaşlı... Mutlaka hepinizin bir mesleği var ya da olması için uğraşıyorsunuz. Peki, doğru yerde misiniz?

Doğduğumuz andan itibaren "Büyüdüğünde ne olmak istiyorsun?" sorusuyla karşı karşıya kalıyoruz. Yetişkinler genelde çocuklarına mutlaka bir meslek fısıldar. Fakat bazen insan kendinin ne olmak istediğine dair kararı bir türlü oturmaz ve daima bir arayış içerisinde olur. Kişilik testleri bu arayışlara bir tesellidir.

KİŞİLİK TESTİ: TUTTUĞUN TAKIMA GÖRE KARİYER YOLCULUĞUN NASIL OLMALI?

FENERBAHÇELİLER

Zekanızı, sesinizi, duruşunuzu ve insan becerilerinizi kullandığınız herhangi bir işte başarılı olabilirsiniz.

GALATASARAYLILAR

Sanatınızı, el becerinizi, sesinizi ve doğaçlama yeteneğinizi kullanabileceğiniz alanlarda başarılı olabilirsiniz. İnşaat, eğitim gibi alanlar size göre olabilir. Bunun yanı sıra aktör, şarkıcı, sanatçı veya yazar gibi mesleklerde başarılı olabilirsiniz.

BEŞİKTAŞLILAR

Zor problemleri çözen ve soğukkanlı olmayı gerektiren mesleklerde başarılı olabilirsiniz. Mühendis, mimar, tıp, öğretmen, bilim insanı gibi meslekler olabilir.

TRABZONSPORLULAR

Risk alma yönü fazla olan, rekabet yönü ağır basan meslekler size uygun olabilir. Bu yüzden el becerisi gerektiren, spor alanlarında, savunma alanlarında, inşaat, eğitici alanlarda kariyerinizi planlayabilirsiniz.