Kişilik testi! Resimde ilk gözüne çarpan en kötü özelliğini açıklıyor

Kişilik testi kendinizden sır gibi sakladığınız en kötü özelliğinizi ortaya çıkarıyor. İnsan iyi özelliklerini sürekli tekrar eder ve onlarda motive olur. Fakat kötü özellikleri itiraf etmek ve bunları değiştirmeyi kabul etmek zordur. Kişilik testindeki optik illüzyonda başkalarının gözünden kötü özelliğinizi öğrenebilirsiniz. İşte tek soruluk kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Optik illüzyonlu kişilik testlerinin sonuçları hem şaşırtıyor hem düşündürüyor. Çünkü bu görsellerde herkesin ilk gözüne çarpan farklıdır ve ilk görüş kendinizin başkaları tarafından nasıl göründüğünüzü söyler. Peki, siz bu optik illüzyonda ilk ne gördünüz? Kadın mı kedi mi kuş mu? Hepsi farklı bir kötü özelliği ortaya çıkarıyor. Duymaya hazır mısınız?

Kişilik özelliklerinizin başkaları üzerinde bıraktığı etki ve izlenim farklıdır. Siz kendinize göre anlayışlısınızdır ama karşınızdaki insan sizi merhametsiz olarak algılar. Peki, bu neden böyle anlaşılır? Yaşanan tecrübeler bir kenarda dursun.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Aslında insan sosyal ortamda var olurken ve kendini sevdirmeye çalışırken elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünür. Aynı zamanda kötü özellikleri gizlemek için de elinden geleni yapar. Fakat kimse anlamasın diye çırpınılan bazı durumlar insanın yanlış algılanmasına neden olur. Oysa kabul etsek de etmesek de kötü ya da insanlara itici gelen kişilik özelliklerimiz olabilir.

Bu kişilik testi en kötü özelliğinizi ortaya çıkaracaktır. Tek yapmanız gereken aşağıdaki resme bakmak ve ilk gördüğünüz görseli işaretlemek.

Resimde ilk ne gördün? Biri zekayı diğeri öfkeyi temsil ediyor! Kişilik testi