Kişilik testi: Hangi tüylü kalem şeklini seçersin? Duygusal zeka ve liderlik becerin ortaya çıkıyor...

Kişilik testi sayesinde pek çok farklı konu ile ilgili yorumlamalar ortaya çıkartılabilir. Bu kişilik testinde de, tüylü kalem seçim şekline göre liderlik becerisi ve duygusal zeka yapısı hakkında fikirler verilebiliyor. Ayrıca, ''Hangi tüylü kalem şeklini seçersin?'' sorusunun cevaplanması yeterli oluyor. İşte duygusal zeka ve liderlik becerileri hakkında fikirler verebilen o test…

Duygusal zeka ve liderlik becerileri ile ilgili fikirler ortaya çıkartabilen bu kişilik testinde, sadece bir soru bulunuyor. Ayrıca ilgili soruda, ''Hangi tüylü kalem şeklini seçersin?'' sorusu soruluyor. Verilen cevaba istinaden hem duygusal zeka hem de liderlik becerileri hakkında farklı fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Bu nedenle hangi tüylü kalem şekli size daha çok hitap ediyorsa, o tüylü kalemi seçmeniz bekleniyor.

DUYGUSAL ZEKA VE LİDERLİK BECERİN ORTAYA ÇIKIYOR

Liderlik becerileri ve duygusal zeka yapısı hakkında fikirler ortaya çıkartılabilen bu kişilik testinde, ''Hangi tüylü kalem şeklini seçersin?'' sorusu soruluyor. Cevaplarda ise 3 farklı tüylü kalem şekli bulunuyor. Kişilik testinde istenilen, size en çok hitap eden tüylü kalem şeklini seçmeniz oluyor. Bu sayede hem liderlik becerileri hem de duygusal zeka yapınız hakkında fikirler ortaya çıkartılabiliyor.

Duygusal zeka yapısı ve liderlik becerileri hakkında fikirler ortaya çıkartılabilen bu kişilik testinde, yüzde 100 gerçek sonuçlar verilmiyor. Sadece seçilen şekle istinaden fikirler ortaya çıkartılabiliyor. Ayrıca duygusal zeka ile liderlik becerileri hakkında verilen fikirlere kolayca erişim sağlanabiliyor.

TÜYLÜ KALEM ŞEKİLLİ KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ

Tüylü kalem şekline istinaden hazırlanan bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak kolayca giriş yapılabiliyor. Ayrıca, ''Hangi tüylü kalem şeklini seçersin?'' sorusunun cevaplanmasıyla hem liderlik hem de duygusal zeka yapısı hakkında fikirler elde edilebiliyor. İşte söz konusu kişilik testine giriş resmi;

Üstün zeka testi: 10 saniyede 230 kişiden 4'ü bulabildi! Galatasaraylılar bile 7 aslanı bulamıyor...