Kişilik testi: Duyarlı mısın duyarsız mı? Başparmak şeklin ortaya çıkartıyor...

Kişilik testi, bireylerin düşünce tarzları ve davranışları ile ilgili ipuçları elde edilmesinde yardımcı olabiliyor. Ayrıca bu kişilik testinde de hem duyarlı hem de duyarsız bireylerle alakalı yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor. Üstelik, ''Başparmak şeklin nasıl?'' sorusunun cevaplanması yeterli oluyor. Peki, duyarlı mısın duyarsız mı? Testi çözerek kolayca öğrenebilirsin. İşte detaylar…

Duyarlı insanlar, çevrelerindeki kişilerin duygusal durumlarına karşı hassas olabilirler. Bunun yanı sıra duyarsız insanlar, duygusal durumlara karşı kayıtsız kalabilirler. Ayrıca bu kişilik testinde, duyarlı ve duyarsız insanlarla alakalı başparmak şekline istinaden yorumlamalar ortaya çıkartılabiliyor.

DUYARLI MISIN DUYARSIZ MI?

Kişilik testi, başparmak şekline istinaden tek soru olarak hazırlandı. Cevaplarda ise 2 farklı başparmak şekli şıkkı bulunuyor. Söz konusu şıklar, kavisli başparmak şekli ve düz başparmak şekli. Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kendi başparmak şekline en yakın şıkkı seçmesi. Zira her seçilen şık hem duyarlı hem de duyarsız olmakla alakalı farklı yorumlamalar ortaya çıkartabiliyor.

Duyarlı ve duyarsız olmakla alakalı hazırlanan bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca seçilen başparmak şekline istinaden hem duyarlı hem de duyarsız olmakla alakalı fikirler ortaya çıkartabiliyor.

Öte yandan bu kişilik testindeki fikirlere erişmek oldukça kolay. Çünkü tek yapılması gereken kişilik testindeki sorunun cevaplanması.

BAŞPARMAK ŞEKLİNE GÖRE HAZIRLANAN KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ

Duyarlı ve duyarsız olmakla alakalı fikirler ortaya çıkartabilen bu kişilik testine, aşağıdaki teste başlama resmine tıklanarak giriş yapılabiliyor. Ayrıca testteki, ''Başparmak şeklin nasıl?'' sorusunun cevaplanması ile hem duyarlı hem de duyarsız olmakla alakalı verilen fikirlere erişilebiliyor. İşte söz konusu teste başlama resmi;

Zeka testi: Civcivlerin içindeki yavru kedi nerede? 371 kişi denedi sadece 14'ü 10 saniyede bulabildi