Kişilik testi! Bardağı tutma şeklin zekanı ele veriyor

İnsanın seçimleri, davranışları, bardağı tutma şekli zekası ve karakteri hakkında çok şey söylüyor. Bu kişilik testinde yer alan görselde 6 bardağı tutma şekli yer alıyor. Hangisinin size ait olduğunu belirleyin ve karakter özelliklerinizi öğrenin. İşte beyni okuyan, zekayı ele veren kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri beyinle ilgili dikkat dağıtan her detayı açığa çıkarabiliyor. Bunun yanında karakterin farklı yönlerini deşifre ediyor. Bu kişilik testinde 6 farklı bardağı tutma şekli yer alıyor. Peki, sizin bardağı tutma şekliniz hangisi?

Herkesin özgüvenini beslediği şey farklıdır. Kimi zekasından kimi parasından kimi de sezgilerine güvenerek karakterini geliştirir ve kendini güvende hisseder. Kişilik testleri beden dilinin ortaya koyduğu davranışları çözümleme fırsatı verir. Beyinle ilgili dikkat dağıtan her şey bu testlerde ortaya çıkıyor.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Bu kişilik testinde aşağıdaki resimde önerilen fincan tutmanın 6 yoluna bakın ve hangisinin size ait olduğunu belirleyin. Tek yapmanız gereken resme tıklamak ve sonucu görmek. Kendinizi ve merak ettiğiniz insanları çözmeye hazır mısınız?

Kişilik testi: Geleceğin zekana mı bağlı? Resimde ilk ne gördün?