Kişilik testi: Atların içindeki fok balığı nerede? Dikkatli misin öğren

Kişilik testlerinde yer alan görseller beyni uyarmada çok önemli bir rol oynar ve bilişsel yetenekleri keşfetmeye yardımcı olur. Bu kişilik testinde yer alan at görselinin içinde bir fok balığı var. Fok balığının nerede olduğunu soruyoruz. Duyularınızı açın ve 10 saniye tutun. Zekanız sizi doğru yola götürecektir. İşte beyni uyaran kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri beyni sürekli harekete geçirerek zekayı geliştiriyor. Tüm bilişsel becerilerinizi ortaya çıkaracak görsel testler muhakeme yeteneğini de zorluyor. Zekayı ve algıyı çalıştırmaya odaklı olan kişilik testleri sürekli dikkat gerektirir. Daha sonra beyni ayrıntılı bilgileri işlemeye ve belirli şeyleri ayırt etmeye teşvik eder.

Bu kişilik testini çözmek görüntünün karmaşıklığı nedeniyle zor görünüyor olabilir. Fakat her ayrıntıyı dikkatlice incelemek için sadece 10 saniyeniz var. Resimde atların içerisinde kendine yer bulmuş bir fok balığı var. Bu fok balığı nerede?

Bu test için gözlem gücünüzün ciddi şekilde test edileceği görsel bir macera diyebiliriz. Fok balığını bulduğunuzda kazanan siz olacaksınız. Bu görsel testi başarıyla geçmek için, ayrıntıları tespit etme ve olağanüstü yemeği keşfetme yeteneğinizi geliştirecek bazı pratik ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

Size kişilik testiyle ilgili kısa bir ipucu verelim. Cevaba gitmek için atlar dışında kalan her şeyi bölerek ilerleyin ve birbiriyle karşılaştırın. Görevinizi kolaylaştırmak için desen veya düzenleme gibi görsel ipuçlarını kullanmaktan çekinmeyin. Bu ipuçlarından yararlanmak için algınızı tamamen bu yönde kullanın.

FOK BALIĞI NEREDE?

Fok balığını 10 saniyede bulanları tebrik ediyoruz. Siz harika bir gözlemcisiniz. Ayrıntıları algılama beceriniz diğer insanlardan üst seviyede. Bilişsel yetenek gerektiren her işte çok başarılısınız. Angarya işler size göre değil.

Başarılı olamayanlar, fok balığını göremeyenler üzülmesin. Görsel testleri düzenli çözmek zamanla insanı geliştirir. Becerilerinizi geliştirmeye devam edin. Bunun gibi zorlukları ne kadar çok çözerseniz o kadar iyi olursunuz.

Kişilik testi! Resimde hangi hayvan var? 100 veterinerden 20'si bildi