Aşk mı mantık mı önce? Tek soruluk kişilik testi

Kişilik testi aşka mı mantığa mı önem verdiğinizi ortaya çıkarıyor. İlişkilerinizde hangi yönünüzün ağır bastığını merak ediyorsanız bu testi çözerek öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken resimdeki görselde ilk ne gördüğünüzü söylemek. İşte aşka ve mantığa bakış açısını sorgulayan kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

İlişkilerde aşk ve mantık konusunda hep bir kargaşa yaşanır. Bu biraz da taraftar olmak gibidir. Bazıları da aşk ve mantık arasında kalır. Oysa ikisine de ihtiyaç var. Peki, sizde durumlar nasıl? Kişilik testiyle aşk ve mantık sorusunun cevabını arıyoruz.

Bulunduğumuz çağda insanların nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlamaya çalışırken adeta kendimizi de unutuyoruz. Çünkü insan aynı zamanda ömür boyu kendini tanıyan bir varlık. Bu anlamda kişilik testleri bilgiyi işlerken zihnin neleri seçtiğini de ortaya koyuyor. Kişilik testini çözerek aşka mı mantığa mı daha fazla önem verdiğinizi öğrenebilirsiniz. Bu test, kimliğinizin en iyi yönünü anlamanıza yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken görsele bakmak ve ilk gördüğünüzü işaretlemek.

Resimdeki 10 yüzü 7 saniyede bulabilir misin? Kişilik testi