Kısa boylu kadınlar yazın nasıl giymeli? İşte boyu uzun gösteren 3 öneri

Yazın kısa boylu kadınlar için uygun kombinleri araştıranlara 3 öneri hazırladık. Ufak tefek giyim hileleriyle olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz. Nasıl mı? İşte kısa boylu kadınlar için seçenekler…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kısa boylu kadınlar için yaz kombinlerini seçmek kış kombinlerinden daha kolaydır. Çünkü yazın seçenek hem daha fazla hem de eğlenceli. Ufak tefek giyim hileleriyle kendinizi daha uzun gösterebilirsiniz.

KISA BOYLU KADINLARI UZUN GÖSTEREN 3 ÖNERİ

1. Uzun elbiseler giyin: Mini etek de giyebilirsiniz fakat boy ölçüsüne dikkat etmeniz gerekiyor. Ara boy kesinlikle olmamalı. Bunun yerine uçuş uçuş uzun yaz elbiselerini giyinirseniz daha uzun görünürsünüz. Tabi bu elbiseler enine çizgili ve çiçek desenli olmamalı. Olacaksa da boyuna çizgiler olabilir.

2. Büyük aksesuarlardan uzak durun: Yaz da olsa biz kadınlar aksesuarsız yapamayız. Fakat kıyafet boyunu aşan büyük takılardan uzak durun. Sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir. Bunun yerine minimal takıları seçin.

3. Büyük çantaları kullanmayın: Büyük çantalar hem boyu kısa gösterir hem de yazın yorucu olur. Çapraz çantalar, ufak sırt çantaları, ince bel kemerleri sizi daha zarif gösterecektir.