Kırışıklıkları köpürterek yok ediyor! Kusursuz cildi yeniden inşa eden sabun

Kusursuz cildin sırrı olan keçi sütü sabununu sizler için araştırdık. Adeta cildi temelden inşa eden ve kırışıklıkları yok eden eşek sütü sabunu hakkında merak edilenler haberimizin detayında. Peki keçi sütünün cilde faydaları nelerdir? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Keçi sütü sabunu Antik Mısırlı kadınların kusursuz ciltlerinin temelini oluşturur. Cilt dokusunu baştan sona yeniden inşa eden keçi sütü sabunu kırışıklıkları köpürterek yok ediyor. Uzmanlar keçi sütünün bu derece etkili olmasının en temel etkeninin içeriğinde doğal minerallerden kaynakladığının altını çizdi.

Keçi sütü sabunu ciltte peeling görevi görür. İlk dokuyu sökerek atar. Bu yüzden cilde inanılmaz faydaları vardır. Sizler için keçi sütünün bu faydalarını araştırdık.

KEÇİ SÜTÜ SABUNUN CİLDE FAYDALARI NELERDİR?

Keçi sütü sabunu özellikle cilt deformasyonuna neden olan mantar ve egzama gibi sağlık sorunlarını kökten çözer. Cildin yüzeysel iyileşmesini sağlar. İçeriğinde yüksek oranda barındırdığı proteinler cilt yüzeyindeki yapısal dokuyu yeniler.

Köpürterek yıkanan ciltte lekelerden iz kalmaz. Özellikle güneşten ya da sivilce izinden kaynaklı oluşan lekeleri derinlemesine ortadan kaldıran keçi sütü sabunu, yumuşacık pürüssüz bir cilt sağlar.

Göz ve dudak çevresindeki tüm kırışıklıkları anında ortadan kaldırır. Cildin yaşlanma hızını minimuma indirir. Cildin yenilenmesinde zaman tanır.

Gözeneklerin küçülmesini sağlar. Enfeksiyonu azaltarak ciltte sivilce ve akne oluşumunun önüne geçer.

Başınızdan aşağı dökmeniz gereken çay! Avuç avuç dökülen saçlara son