Kır düğünleri için beyaz elbise modelleri

Kır düğünlerinin popüler olması geleneksel gelinliklerin zarafetini modern gelinlik elbiselerine bıraktı. Çok yönlü kullanılan beyaz elbiseler sahil düğünlerinde, nikahta, düğün sonrası çekimlerinde de tercih ediliyor. İşte kır düğünlerine uygun beyaz elbise modelleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kır düğünleri son yıllarda popüler oldu. Bu durum geleneksel gelinlik tercihlerini de değiştirdi. Kabarık uzun duvaklı gelinliklerin yerini sade, zarif, rahat ve modern gelinlikler aldı. Çok yönlü olan bu beyaz elbiseler sahilden nikah salonuna kadar birçok ortama uygun. Peki, 2024'te hangi beyaz elbiseler moda?

2024 kır düğünleri için çıkan elbiseler tam boy gelinliklere kıyasla daha hafiftir ve giyilmesi kolaydır bu da onları düğün sonrası partide dans etmek için mükemmel kılar.

1. SAHİL KENARINDA DÜĞÜN-NİKAH

Sahil kenarında romantik bir düğün planlıyorsanız dantel, şifon veya narin dantel aplikleriyle akıcı, hafif bir beyaz elbise veya gelinlik tercih edin. Şapkayla zenginleştirebilirsiniz.

2. KIR DÜĞÜNLERİ

Düğününüz kırsal alanda geçiyorsa veya rustik bir temayı benimsiyorsa çiçek desenli veya dantel vurgulu tasarımları düşünün. Mükemmel kırsal havayı yakalamak için bunları rahat botlarla eşleştirebilirsiniz. İşte kır düğünleri için beyaz elbise modelleri...