Kilo vermek isteyenler dikkat! İşte tokluk hissini artıran 2 besin

Kilo verme sürecinde doğru ve dengeli beslenme önerilebiliyor. Bu noktada yüksek proteinli bir diyet programının uygulanması, tokluk hissinin artmasında yardımcı olabiliyor. Bunun sonucunda ise toplam kalori alımı azaltılarak zayıflama süreci daha etkili geçebiliyor. İşte tokluk hissinin artmasında yararlı olabilen 2 besin…

Kilo verme sürecinde yüksek proteinli besinlerin tüketilmesi, tokluk hissinin artmasında faydalı olabiliyor. Ayrıca hızlı bir şekilde kilo vermek için yağsız protein tüketimi de önerilebiliyor. Öte yandan yağsız protein, kilo vermenin yanı sıra kalp sağlığına da faydalı olabiliyor.

KİLO VERME SÜRECİNDE YAĞSIZ PROTEİN TÜKETİMİ

Yağsız protein kilo verme sürecinde faydalı olarak biliniyor. Bu nedenle pek çok insan kilo verme aşamasında yağsız protein tüketimini tercih ediyor. Ayrıca bu besinlerden ikisi, tavuk ve yoğurt olarak sayılabiliyor.

Tavuk: Kemiksiz ve derisiz tavuk göğsü, kilo vermeye faydalı olabiliyor. Ancak kızarmış veya işlenmiş tavuk tüketilmesi önerilmiyor.

Yoğurt: Protein açısından zengin olan yoğurt, kilo verme sürecinde tavsiye edilebiliyor. Nitekim kahvaltıda tüketilen yoğurt, kilo verme sürecini desteklemede yardımcı olabiliyor.

Not: Yukarıdaki besinleri alerji etkisi oluşabilecek ve farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.

109'dan 76'ya düştü: Zayıflama formülünü açıkladı! İşte Zerrin Özer'in kilo verme sırrı...