Kilo vermek isteyen tüketiyordu: Limonlu suyun sırrı belli oldu! Sabahları bir bardak içilirse…

Kilo vermek isteyen birçok insan limonlu su tüketiyor. Çünkü söz konusu içeceğin zayıflamaya yardımcı olduğu düşünülüyor. Öte yandan limonlu su hakkında Canan Karatay'da bazı açıklamalarda bulunmuştu. İşte Canan Karatay'ın açıklamaları ve o içeceğin kilo verme sürecine etkisi…

Limonlu su, kilo verme sürecinde olan birçok insan tarafından tüketiliyor. Çünkü zayıflamaya faydalı olduğu adeta kulaktan kulağa dolaşıyor. Peki, söz konusu içecek gerçekten kilo vermeye faydalı mı?

Canan Karatay, limonlu su hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Ayrıca ünlü doktorun açıklamaları, sırrı adeta ortaya çıktı bile dedirtebiliyor.

Canan Karatay limonlu suyun bağırsakların çalışmasında faydalı olduğunu ve sindirimi kolaylaştırdığını aktardı. Peki, kilo verme süreci hakkında neler söyledi?

CANAN KARATAY AÇIKLADI! KİLO VERMEYE FAYDALI OLABİLİYOR

Limonlu su hakkında birçok insanın aklında soru işareti bulunuyor. Ancak pek çok insan kilo verme sürecine faydalı olduğunu düşünüyor. Canan Karatay birçok insanın aklındaki soru işaretleri giderdi.

Canan Karatay, söz konusu içeceğin düzenli olarak tüketildiğinde yağ yakma sürecine faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca Canan Karatay, limonlu suyun metabolizmayı hızlandırdığına ve fazlalık olan yağlardan kurtulmaya yardımcı olduğunu aktardı.

Öte yandan Canan Karatay'ın da bahsettiği limonlu su, sabahları aç karnına bir tüketildiğinde kilo verme sürecine faydalı olabiliyor. Zira kilo vermek için birikmiş ödemlerin idrar yolu ile atılmasında yardımcı olabiliyor. Peki, söz konusu içecek başka ne tür faydalar sağlıyor?

LİMONLU SUYUN FAYDALARI

Canan Karatay'ın da açıklamalarda bulunduğu limonlu su, kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra sağlık açısından çeşitli faydalar sağlayabiliyor. İşte söz konusu faydalardan bazıları şu şekilde;

Toksinlerin atılmasında faydalı olabiliyor.

İdrar yolları enfeksiyonlarına karşı yararlı olabiliyor.

Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde yardımcı olabiliyor.

Not: Canan Karatay'ın da bazı açıklamalarda bulunduğu limonlu su, kilo verme sürecine faydalı olabiliyor. Ancak alerji etkisi oluşabilecek veya farklı bir sağlık rahatsızlığı oluşma riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tüketmeleri gerekir.