Kibir abidesi 3 burç! Bazı burçlar malından bazısı da başarısından kibirli

Kibir sevilmeyen bir kişilik özelliği. Astrolojiye göre bazı burçlar kibir abidesi gibi. Aşırı yüksek özsaygıları onların kendilerini diğer insanlardan üstün görmelerine neden olur. Peki, hangi burçlar daha kibirli? Gelin astrolojinin gerçekçi farkındalığı artıran yorumlarına bakalım... İşte kibir abidesi 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kibirli insanlar kendini daha zeki, daha üstün, daha başarılı, daha değerli ve ilgi çekici hissederler. Onların kendilerine olan özsaygısı başkalarını göz ardı eder. Peki, bu kişilerin kibrinin astrolojiyle yani burçla alakalı olduğunu biliyor musunuz? Astrolojiye göre en kibirli burçlar Akrep, Yay ve Boğa olarak sıralanıyor.

KİBİRLİ BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ

Kibirli burçlar genellikle eleştiriye dayanamazlar, yapılan yorumlara karşı savunucudurlar.

Kibirli bir kişi, kendisinin söyleyeceklerinin daha önemli, daha ilgi çekici olduğunu düşünerek sürekli başkalarının sözünü kesebilir. Konuşma fırsatı vermeyebilir.

Kendi yeteneklerini ve başarılarını abartır. Bu abartı yalana kadar bile gidebilir.

Kibirli insanlar ise hatalı olabileceklerini veya başkalarından öğrenecek bir şeyleri olduğunu kabul etmekte zorluk çekerler.

Kibirli insanlar üstünlük tutumlarını güvensizliklerini ve korkularını gizlemek için bir kalkan olarak kullanabilirler.

Yetersiz görülmekten korkarlar ve kibirleri kendinizi bu duygulardan korumanın bir yoludur.

EN KİBİRLİ 3 BURÇ

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep aynı zamanda kibirli olmasıyla da bilinir. Bu özellik onların son derece tutkulu ve kararlı olma eğiliminden gelir. Akrepler başarıya çok odaklıdır, bu yüzden yollarına çıkan herkesi ezmekten çekinmezler. Her zaman haklı olduklarına inanma eğiliminde olduklarından ve aksinin söylenmesinden hoşlanmadıklarından, kararlılıkları kolayca kibre dönüşebilir.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Yayın kibirli olma nedeni bilgi ve maceraya olan doyumsuz susuzluklarıdır. Bu burçta doğan kişiler, gerçeğe sahip olan ve hayatın anlamını anlayan tek kişinin kendileri olduğuna inanırlar. Bu inanç kolayca kibre dönüşebilir, çünkü başkalarını küçümser gibi görünebilir ve onları vizyon veya hırs eksikliği nedeniyle yargılayabilirler.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa istikrarlı ve kararlı bir dünya burcudur ve sıklıkla kibirli olmakla suçlanır. Bunun temel nedeni maddi mallara ve rahatlığa olan bağlılıklarıdır. Boğalar kendilerinin en iyiyi hak ettiğine inanır ve lüks zevklerini paylaşmadıkları takdirde başkalarını aşağılık olarak görebilirler. Bir kişinin değerini sahip olduklarına göre ölçme eğiliminde olduklarından, malzemeye olan sevgileri kolayca kibre dönüşebilir.

DİĞER KİBİRLİ BURÇLAR

Koç, Aslan ve Oğlak...