Ketumlukta nirvana burçlar asla aşık olmuyor! İşte o 3 burç...

Bazı burçların kod adı Leyla... Bazıları ise aşka yeminli. Peki en zor etkilenen başlıca burçlar hangileri? Ketum olmalarından dolayı aşk nedir bilmiyorlar. İşte o burçlar...

Su grubu burçlar aşka meyillidir. Ama aynı etki diğer burçlarda olmayabilir. Peki hangi burçlar aşk konusunda kılı kırk yarar? İşte detaylar...

ASLA AŞIK OLMAYAN 3 BURÇ

Aslan

Aslan, dikkat çekmeye bayılan ve eleştiriye asla katlanamayan yapısıyla zor aşık olan burçlar arasında yer alır. Çünkü aslan burçları küstah davranışlarıyla aşık olsalar bile aşık oldukları kişiden kendilerini daha değerli görerek böbürlenmeyi severler. Aslan burcu erkeklerinden bazıları çok özgüvenli gibi gözükseler de kıskançlık ve baskı ile ilişki yürütülebileceğini sanarak büyük bir hataya yapmaktadır.

Kova

Kova burcu zor aşk olan ve hatta aşka inanmayan burçlar arasında yer alır. Aşka inanmamasının nedeni belki de peşinden koşan onlarcası içinden birini kendine layık göremeyip küstahça davranmasıdır. Kova burçları çekici ve karşı konulmaz auralarıyla aşık en çok aşık olunan burçlardan ama gelin görün ki onlar bu konuda biraz sorun yaşıyor!

Yay

Yay burcu da zor aşık olan burçlar arasından yer almaktadır. Eğlence hayatında ve zevke olan düşkünlüğü ile nam salan yay burçlarının tek derdi kendilerini geliştirmek daima ilerlemek ve öğrenmek olduğundan aşk onlar için çok zor bir eylemdir. Cinsel hayatlarında duygusal bağ aramaksızın gecelik ilişkiler yaşayabilirler.